Nvidia Mx130 isimli üyenin son içerikleri

1. Nvidia Mx130

Havaalanında sigara sorun olur mu?

Havaalanında yurt dışına çıkarken valizin bir kenarına paketi atsam X-Ray'den falan geçerken sıkıntı çıkar mı? Peder farketmesin yeter.
  2. Nvidia Mx130

Yardım İmei klonlandigi için iptal problemi

Eğer cihaz kapatılırsa direk hat ile ilgili yapılan işlemler olmayacak. Mobil veri, SMS, arama vb. ama ben kapatılacağını sanmıyorum.
  3. Nvidia Mx130

Cashback Veren Uygulamalar

Steam dolar üzerinden hesaplayıp TL olarak kesiyor parayı birazda Mayıs komisyon alıyor.
  4. Nvidia Mx130

Iphone 13 mu iphone 16e mi alinir

Bu ülkede hiç bir şeye uzun süreli indirim gelmez.
  5. Nvidia Mx130

Yurt dışından telefonu getirirken kutusunu getirmeli miyim?

Chatgpt öyle bir şey yok diyor.
  6. Nvidia Mx130

Arkadaşlar Öneriye İhtiyaçım Var

İşbank İlk İmza öneririm 18 yaşından kücüksen velinle subeye gidince acıyorlar. Dolar,Euro, bazı fonları alabiliyorsun ama papara gibi cashback mevzusu yok.
  7. Nvidia Mx130

Biri şuan aktif kullandığım cihaz server kayıtlı diğeride Katar'dan getireceğim cihaz emin misiniz?
  8. Nvidia Mx130

Merhaba, nasip olursa 1 ay sonra yurt dışına cıkacağım gelirken bir iPhone telefon almak istiyorum. Gelirken yanımda şuanki kullandığım gene yurtdışı ancak server kayıtlı telefonum(BTK'da kayıtlı gözüküyor) + alacağım telefon olacak. Bu telefonları havaalanında cebimde taşımayı düşünüyorum...
  9. Nvidia Mx130

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Paparaya mailden IBAN atıp gönderilme gibi bir olay duydum ama ne kadar doğru bilemem.
  10. Nvidia Mx130

🔥İndirim Vodafone geçiş tarifelerinde ekstra indirim...

20GB 132TL kullanıyorum Vodafone'da bedava.
  11. Nvidia Mx130

Vozol Star aroma önerisi

Hocam sana önereceğim love 777 var sonrasında Golden blush var muzlu diye geçiyor ama bildiğin bimdeki muzlu sütteki tadın az aromali hali ben sevdim. Kahvelilerin de tadı güzel ama ağır bence kafa agritir. Cool wind bubblegumun tadı diş macunu gibi ben sevmedim. Blue razz böğürtlenli ama ağır...
  12. Nvidia Mx130

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Geceden beri internet yok müşteri hizmetleride bağlanmıyor açınca sovecem en son
  13. Nvidia Mx130

IPhone 16 Pro mu alınmalı 17 mi?

YD mi aldınız hocam? Pil süresi tatmin edici mi 1 günü cıkarır mı?
Geri