NVIDIA isimli üyenin son içerikleri

1. N

Msi anakartta cpu ışığı yanıyor bazen kapanıyor ?

Ekran ne oluyor peki,siyah kalıyor derken?Kabloyu çekmiş gibi mi oluyor?Emin olabilirsiniz,şu konuda;bu rx 570,580 ve 590 kullanan herkes bu problemi yaşıyor neredeyse.Dediğim gibi kartı garantiye verin.Burada işlemci arızasının söz konusu olduğunu düşünmüyorum.Anakarttaki o ledlerin bulunduğu...
  2. N

Merak ettiğim bir konu var hocam,bu problem şöyle mi oluyor; önce mouse donuyor,4 saniye sonra monitör no signal oluyor.Klavye mouse ışığı sönüyor,anakartta cpu led ışığı yanıyor.Reset atmadanda görüntü alamıyorsunuz.Eğer böyleyse,ekran kartını bi garantiye gönderin.Görüntü kesilip,işlemci ledi...
  3. N

Var tabiiki OCCT yükleyip,power testi yapın.Ama bana kalırsa sorun ya ekran kartı ya da psu
  4. N

Siyah ekran derken?Klavye mouse sönüyorsa ekran kartı kaynaklı olabilir.Sistemde kapanıyor demişsiniz,psu kaynaklıda olabilir.Kart oyunlarda takılma yapmıyor diye sorun olmayacağı anlamına gelmez.Bende oyunlarda yaşamıyordum hiç ama ekran kartında sorun tespit edildi dedi servis.Ama aynı şey...
  5. N

İlgisi yok,anakart o kadar iyi tespit edemiyor maalesef.Kart görüntüyü kestiği için,anakart ekran kartından sinyal alamıyordur büyük ihtimal.İşlemci kolay kolay bozulmaz,kaldı ki bozuk işlemci ile windows açılmaz.Arada pc kapanıyor demiş arkadaş Psu da problem olabilir.Eğer sadece monitör...
  6. N

Hocam,sorun ekran kartı kaynaklı gibi duruyor.Cpu led yanıyorsa,işlemci arızalı falan değildir merak etmeyin.Arızalı işlemci ile windows doğru dürüst açılmaz.Bu tip,görüntüde kesilme gibi sorunlar ekran kartından,düşük bir ihtimalde psu dan kaynaklanıyor.Ama en büyük şüpheli ekran kartı.Aynı...
  7. N

Yardım Görüntü gidiyor ve Cpu led yanıyor

Hocam,en başta olan bir şey değil bu.Monitör no signal oluyordu.Genelde internet üzerinde dolaşırken.Kart görüntü kesiyor,monitör sinyal yok diyordu.Ama bu sırada cpu ledde yanıyordu.Servisinde yaptığı tespitin doğru olduğunu düşünüyorum.Bu tip problemler bu rx 500 serisinde çok var.Forumlar...
  8. N

Hayır,peki ekran kartı arızalı dedi servis.Buna ne dersiniz?Anakart sağlam,işlemci sağlam ve ram sağlam dedi ServisPoint.Fakat ekran kartında problem gördüklerini belirttiler.
  9. N

Hayır,en son sürümdede yapıyordu zaten.Bios dan olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.Tekrar belirtim benim fikrim,bu led doğruyu yansıtmıyor bence.
  10. N

Bios zaten son sürümdeydi.Bios düşürttürdüm.Eski arayüz daha iyi olduğu için.Bu ledin doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum.Karttaki arızayı,yapay bir zekanın bulacağını pek zannetmiyorum.Hele ki kart görüntüyü kesiyor,anakart bunu hiç bir şekilde belirtemez o zaman.
  11. N

PC normal bir şekilde Windows'a geliyordu, fakat bazen 2 dk sonra bazen ise uykudan sonra kilitlenip görüntü kesiyordu. Bu olayların sıklığı bazen 1 haftayı bulabiliyordu, bazen geçiyordu da. Bu sırada klavye mouse ışığıda sönüyordu.Oyunlarda denk gelmedim hiç. Anakarttaki CPU LED yanıyordu...
Geri