NvidiaHastası isimli üyenin son içerikleri

1. NvidiaHastası

.

Arkadaşlar şimdi anlatıyorum, Ben amatör futbol hayatına atıldım. yeni 14 yasındayım yetenekliyim şu an sakatlık sürecinden geçiyorum, ve baya moralim bozuk çöktüm Annem bana destek olacağına meymeletsiz suratıyla evin içine ediyor. Gerçekten ona sövsem dövsem ben pişman oluyorum, En ufak...
  2. NvidiaHastası

Sakat olmasına rağmen futbol oynamak isteyen birisine ne tavsiyeler verilebilir?

teşekkür ederim vaktini ayırıp bana bu tavsiyeleri verdiğin için Sağol
  3. NvidiaHastası

Sakat olmasına rağmen futbol oynamak isteyen birisine ne tavsiyeler verilebilir?

Arkadaşlar birkaç ay önce hamstring kasım zedelendi. İlk başta bayağı ağrı vardı, falan bugünlerde kasım'ı sıktığımda ve birkaç zorlayıcı hareket haricinde ağrı olmuyor. Biraz dinlenip antrenmana çıkmasam iyi olacak, ama nefsime hakim olamıyorum. Bayağı oynamak istiyorum bana bir tavsiye bir söz...
  4. NvidiaHastası

Dirseğim yerinden çıkıp geri oturdu

Arkadaşlar bugün agalarla bir güreş yapalım dedik, iyi hoş derken ben yere düştüğümde kolumdan destek alırken kolum anlık olarak dirseğimin yerinden ayrıldığını hissettim bunu net olarak hissettim, hemen refleksle sakince yattım. Aktiviteyide bıraktım, kolumda sıkıntı yok ama hafiften bir ağrı...
  5. NvidiaHastası

Diş çekimi olduğu için ağzıma su almam dahi yasak gusul geçerli midir?

Arkadaşlar başlıkta net söyleyemedim ama diş kök çekimi oldu ve ağzıma gargara yapmam, su almam, tükürmem dahi yasak Gusul aldım ama ağzıma su alamadan aldım Allah'a ''Rabbim sen görüyorsun Sana sığınıyorum.'' Deyip devam ettim geçerli oldu mu sizce gusul?
  6. NvidiaHastası

Zamanım boşa geçiyormuş gibi geliyor

Arkadaşlar mesela oturup PC de zaman geçirirken özellikle shorts da falan takılırken gereksiz zaman geçiriyor acilen dersin başına oturmalıymışım gibi geliyor.
  7. NvidiaHastası

2023 yaz tatilinde çalışınca 3 ayda kaç tl kazanılır?

Reis onu bende biliyorum tahmini aylık gelir soruyorum ahqwheh
  8. NvidiaHastası

2023 yaz tatilinde çalışınca 3 ayda kaç tl kazanılır?

Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibi yaz tatilinde çalışacağım öğrenciyim. 2 2.5 ayda ne kadar kazanabilirim?
  9. NvidiaHastası

Tantuni mi pizza mı?

valla ben bir pizzayla doymuyorum pizza söylersen 2 tane söyle tantuni doyurur ama pizza daha güzel
  10. NvidiaHastası

Hero 5A RTX 3060 sistem alınabilir mi

Sağol önerin için işlemcide haklısında anakartı niye düşereyim onu anlamadım sıkıntılı bi anakart mı 520
  11. NvidiaHastası

Hero 5A RTX 3060 sistem alınabilir mi

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ Arkadaşlar bu sistem fiyatına göre hoşuma gitti nasıl alınır mı ve ayrıca ben PSU ve Anakarttan çok anlamam değiştirmem gerekir mi? diğer parçaları anlıyorum.
Geri