Nwork isimli üyenin son içerikleri

1. Nwork

Redmi 9T İçin Orijinal Şarj Önerisi

Arkadaşlar Xiaomi Redmi 9T kullanıyorum bu telefon için şarj adaptörü ve uzun kablo önerir misiniz? Orijinal olursa daha iyi olur.
  2. Nwork

1TB DRAM NVMe m.2 SSD Önerisi

O da 3.200 hahshaha çok pahalı bunlar niye böyle
  3. Nwork

Bir depolama ürününe o kadar para vermek kafamda soru işareti oluyor.
  4. Nwork

F/P olan ve içerisinde DRAM mevcut olan 1TB'lik SSD önerisi istiyorum sizlerden. Yazma ve okuma 5000'den düşük olmaması tercihim.
  5. Nwork

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/xpg-gammix-s70-blade-1tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59682/ alınır mı?
  6. Nwork

Analyze Hardware Yakında Yayında!!! Düşünce ve Önerileriniz?

Eline koluna sağlık dostum
  7. Nwork

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

Alim değilse nedir bu adam
  8. Nwork

Ekran Kartımı Değiştirmek İstiyorum, Önerileriniz Nelerdir?

Anladım, teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  9. Nwork

Çıkınca çıkıyor kanka 1742105878 Üstüne para da vereyim hahshshshhs 1742105924 Monitör de değiştirmek gerek şimdi çok üst bi karta çıkarsam. 4070 Super nasıl peki?
  10. Nwork

Daha 1 hafta önce denemelik sahibinden ilan açtım 13.500'e alıcı çıktı gelip almaya 1742104343 Çıkar ama XT modeli hakkında yorumunuz nedir?
  11. Nwork

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır yeni aldığım sistemi kullanıyorum ve sistemi fırsat indirimi şeklinde aldığım için ekran kartını seçme fırsatım olmadı. Şu an güncel olarak bileşenlerim; GIGABYTE A620M-H rev1.2 AMD Ryzen 5 7500F İşlemci NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB OC Monitör ise Gamepower...
  12. Nwork

Fiyat performans koltuk önerisi

sergilemeyeceksin ki üstünde oturacaksın koltuğun. Ofis koltukları daha pahalı
  13. Nwork

🔥İndirim ModArt Ryzen 5 7500F RX 7600 XT 16 GB 26.974 TL

Sistemde beğenmediğim 2 özellik var. Ram daha iyi bi marka ve düşük cl değerli olabilirdi ve kesinlikle bu fiyata 7600XT alınmaz. NVIDIA RTX 4060 DLSS teknolojisi ile daha ön planda. Çoğu hatta tüm oyunlarda saf kas gücü yetersiz kaldığı için yapay zeka bizim için önemli ve 9000 serisi bir AMD...
  14. Nwork

ee? plastik olunca noluyor
  15. Nwork

Bu da zaten modifiyeli ofis sandalyesi dostum, gördüğün koltukların hepsi ofis sandalyelerinin kaplama versiyonu. Ofis sandalyeleri de 3k en az.
Geri