nxi3ty isimli üyenin son içerikleri

1. N

bilgisayarım için 2. bir ssd, uygun pivot yan monitör lazım ne alabilirim?

bilgisayarımda 2. bir windows kurmak için iş bilgisayarı olarak kullanacağım bir ssd lazım, 512 her türlü işimi görür, pivot yana dönen uygun ips panel monitörde önerirseniz sevinirim.
  2. N

direksiyon seti için stand almayı düşünüyorum ne alabilirim?

logitech g923 vitesli set için stand almayı düşünüyorum googleda araştırırken cosmotech marka bir ürün gördüm görsel olarak hosuma gitti, fakat baska ne alabilirim?
  3. N

sons of the forest satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı?

key almak istiyorum steamde dolar şeklinde gösteriyor
  4. N

sons of the forest satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı?

sons of the forest satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı? hespa değil
  5. N

🔥İndirim Gamepower Voldon 619 TL

olabilir ama 619 tl
  6. N

🔥İndirim Gamepower Voldon 619 TL

https://www.trendyol.com/gamepower/voldon-x-siyah-enc-3-5mm-gaming-kulakli-p-818379845?boutiqueId=61&merchantId=109465&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.96.8
  7. N

ryzen7x3d bilgisayar toplamak istiyorum

BİLGİSAYAR ALCAM ryzen7x3d bilgisayar toplamak istiyorum hangi parçaları kullanabilirim?i ekran kartım rtx 2070 2018den beri duran hiç açılmamış macunu bile dğeişimemiş bir ekran kartı onu temizleyip yeni sisteme takıcam ona göre bir sistem dizer misiniz fiyatta yazarsanız sevinirimn sizi cok...
  8. N

steam hesap arıyorum

merhaba steamde raft, son of the forest stardey walley green hell olan hesap arıyorum satan iletisime geçebilri mi
Geri