3070ti alıcam ve 800w psu yeterli olur mu islemcim ryzen 5 5600 suan 500w kullanıyorum ve bunu alıcam ekran kartıyla beraber yeterli olur mu hızlı cevaplarsanız sevinirim
virüs yemişim arkadasın dediği programı kurdum ve virüs olduğu çıktı kripto içinmiş tesekkürler yardımlarınız için
1716996252
BUDA DEĞİLMİŞ YİNE DEVAM EDİYOR SORUN
suan zaten deneme üyelik almıstım onu iptal etmek için uğrasıyorum ama giriş yapamıyorum. hayalet karta yapmıstım allahtan kartı kapatıcam hiç bir türlü para çekemicek
1716943983
sitesinde üyelik oluşturdum ücretsiz denemede oluşturdum fakat ne e posta yolluyolar ne de sitelerine giriş yapabiliyorum umarum iptal edebilirim
görev yöneticisinde bulamadım neyin kullandığını ve dediğiniz programın direkt olarak linktini atma şansınız var mıdır onu yükleyim derken virüs yüklemek istemem
bilgisayarım masaüstünde full güçde kullanıyor ama görev yöneticisini açtığımda sorun olmuyor. oyunlarda da arada drop yiyor ve anlık fps düşmeleri yaşıyorum
ekran kartım durduk yere %100 oluyor. sebibini bilmiyorum. masaüstünde bile anlık olarak %100 oluyor ve sıcaklık 70 80 dereceyi görüp 2 saniye sonra 50 dereceye düşüyor. ryzen 5 5600 radeon 5500xt kullanıyorum yardım edebilir misiniz.