Nxion3r isimli üyenin son içerikleri

1. N

Windows Format Atarken Hata 0x80070057

O şekilde denedim ama olmadı hardisk vardı elimde ona windows yükleyip açtım m2 ssd görüyor ama biçimlendiremiyorum orada da 1709463535
  2. N

Dediğiniz gibi yapmaya daha önceden de çalıştım ama clean yaparken hata veriyor
  3. N

Merhabalar arkadaşlar 2 gündür sorun yaşıylrum bilgisayar bir anda kapandı ssd a data630 vardı windows yüklü yanında da M2 ssd kullanıyordum ssd adata bozulunca m2 ssd de açılmamaya başladı bende format atayım dedim ama ne m2ssd nede ada630 formatlanmıyor silmeye veya biçimlendirmeye çalışırken...
  4. N

Asus TUF Gaming F15 FX506LI Düşük Fps

evet ayarladım
  5. N

ortalama 100 180 arası ama cok oynuyor bir anda 200 den 120 düşyüro falan
  6. N

hepsi o şekilde ama sorun aynı
  7. N

tek slot 16gb 3000mhz ram takılı 1 tane daha aynı özellikte 8gbram alıp taksam fps artışı sağlar mı ?
  8. N

yumuşatma ve filtreleme en düşükte.Cok gariptir ki en düşük ayarlarda daha az fps alırken yüksek görüntü kalitesinde daha stabil ve daha yüksek fps alıyorum 1622119539 evet takılı ve pil modu high performance
  9. N

Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN077-GAMING Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX 1650 Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar Hepsiburada üzerinden yeni satın aldım.Windows 10 yükledim ekran kartı ve güncellemelerini kurdum ama oyunlardaki fps düşük 144 hz olmasına ragmen en düşük ayarlarda...
  10. N

İş takip uygulaması nasıl yaparım

Sadece kendi calışanları kullanabiliyor bana ben ve calışanlarımın kullanacağı program lazım
  11. N

İş takip uygulaması nasıl yaparım

Merhab arkadaşlar bu tarz uygulamanın ismi nedir nasıl yapabilirim veya ne aratırsam codelist gibi yerlerde hazır halini bulup düzenleyebilirim yardımcı olur musunuz?
  12. N

C# Haber Otamasyonu Nasıl Yapabilirim

Teşekkür ederim form ile çalışacagım şuan kafamda tasarlıyorum bazı konuları bilmiyorum araştırdım ama bulamadım pek mesela yoruma yorum yazma gibi özelligi nasıl eklerim?
  13. N

Mesela tasarımını nasıl yapacagım
  14. N

Giriş yaptım fakat şuan ne yapacagımı bilmiyorum açıkçası ilk olarak ne yaparak başlamalıyım veritabanı dosyaları var fakat nasıl yapabilirim
  15. N

Nasıl yapabilirim c# bilen abilerim yardımcı olabilir mi?Ya da bilgi verirler mi
Geri