Nyctophilia isimli üyenin son içerikleri

1. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

daha öbnce chrome da yasamıştım. şimdi valorant da.
  2. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

valorant da hata verdi bu arada bağlantıyı nnasıl yaptığımı soranlar olacaktır tekrardan ama görseldeki görünene göre bu bağlantının da bi sorun oluşturmaması gerekiyormuş. ama yine de ben önlem amaçlı dediğinizi yapmıştım.
  3. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

arkadaşlar tekrardan hata vermeye başladı.. ne yapacağız ya 1782058796 windows güncellemelerim de devredışı bıraktım yorumları dikkate alarak ama yine sorun oldu bugün.
  4. Nyctophilia

Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

kaç senedir kullanıyorum. hala gigafiber bağlanmış değil. hala talep olması lazım diyip zam yapmaya devam ediyorlar. önce kesinti ve hız problemlerini düzeltsinler... var mı önerebileceğiniz bir yer ona bari geceyim.
  5. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

2 tane ayrı ayrı pcie kablosu taktım iste.
  6. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Evet evet söylenildiği gibi taktım
  7. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

söylenildiği gibi ekran kartını monte ettim. ve şu an hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. herhangibir sürücü sorunu vermedi. fakat vramler çok sıcak çalışıyor. neden bilmiyorum. gpu 55i geçmiyor vram 85 88 falan
  8. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Bilgisayara geçtiğimde deneyeceğim. Bilgi veririm
  9. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Amd
  10. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Hayır durduk yere chrome da YouTube videosu izlerken bu soru u yaşadım. Gözden kaçırmış olabilirim üzgünüm.
  11. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Ha anladım ama bu sürücü yok yada silindi gibi hata vermesine sebep olur mu
  12. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Söyle söyleyeyim ben her hata da sürücü yok sürücü bulunmuyor silinmis tarzında mesajlar aldığım için her seferinde ddu ile tekrar sürücü temizleyip öyle kurdum.ve oto sürücü yükleme seçeneği kapalı olduğu için Windows un cakismadigina eminim çünkü driver kurnadan önce konyrol ediyorum Windows...
  13. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Ben bu hatayı 4 kere aldım. Ve açıkçası olay goruntukeyicisinde ekrsn kartı driverinin silindiği yazıyordu.
  14. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Evet açıktı. Ama ddu ile temizledikten sonra Windows un otomatik sürücü yüklemesini kapatıp öyle temizlemiştim.
  15. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Geri