Merhabalar değerli Donanım Arşivi üyeleri, bugün sizlere yakın zamanda ülkemizde en çok satılan, fiyat performans oranı gayet yüksek olan leobog Hi75C klavyesini inceleyeceğim. İlk olarak Ulugames'e çok teşekkür ederim, kendileri indirim konusunu açtığımda benimle tanışmak istediler ve birlikte...
Farklı renkler gelir mi bilmiyorum ama stoklar yenilenir, başka leobog modelleri de gelicek.
Hz olayına çok takılmayın, bugünkü incelemede gerçek bir test yapıp atarım.
Valla hocam hi8 bana cok yuksek geldi @Cavuskerem'de öyle diyordu. Hi75c daha iyidir ancak yakında baska modelleri de gelicek hi86'yı soyledim bakacaklar. Ayrıca hi75c alusu hafif biraz ancak ses olarak sorunu yok, zaten adamlar alu kasalara normalde plastik kasalardaki gibi cok yalitim koymaz...
manyetikler mekanikler kadar uzun ömürlü olmuyor, mekanik switch bitse bile piyasada tonla ucuza switch var, modlama seçenekleri daha iyi, kablosuz manyetikler sayılı mekaniklerin çoğu kablosuz, alüminyum kasa, fiyat gibi şeyler ayrıca ses ve hissiyat olarak mekanikler cok daha iyi.
Stoklar yakında yenilenicek yeni renkler geliyor. Siyahta var :)
1779702298
Bugün yeni renklerle stok gelecek.
Evet stoklar güncellendi, fiyatlarda değişiklik var modelden modele göre değişiyor adamların ellerinde değil maalesef, modele zaten 5-6 bin lira bile değer. Plate bilgileri :
Pazartesi geleceği kesin değil kendileri bana haber vericek gelince konuya atarım zaten.
1779604143
Kesinlikle hak ediyor suanda fiyatında en iyisi.
1779604168
Garanti konusunda sorun yaşatmazlar hepsi çok iyi insan iletişimleri de gayet hızlı.