Nyks58 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Xbox Gamepad Titreşim Kapatma

Selamlar, Xbox 9. Nesil (Series X/S) gamepad aldım. Gamepadi laptopun bluetooth'unu kullanarak bağlıyorum. Şuanda sorunsuz çalışıyor fakat gamepadin titreşimini kapatmayı bir türlü yapamadım. Microsoft Store'dan Xbox Donatılar(Xbox Accessories) indirip buradan titreşimi kapatmayı uyguladım fakat...
  2. N

Yardım ASUS TUF A15 Laptop MUX Açıkken Düşük FPS Vermesi

Tamamdır, teşekkür ediyorum.
  3. N

Hocam tekrardan merhaba, Sizin önerdiğiniz MUX açma methoduyla birlikte artık uygulama üzerinden Ultimate seçip bilgisayarı yeniden başlatmak yerine modu Standart seçip Nvidia Control Panel'dan direkt sadece NVIDIA GPU seçerek MUX moduna alıyorum. Fakat böyle yapınca Windows 11 taskbarda...
  4. N

Arkadaşlar NVIDIA Driverlarını silip tekrardan kurunca düzeldi. Şuanda MUX Switch açıkken 280-320 FPS alıyorum. Bilginize sunarım. Yalnız hala şöyle komik bir durum var. Eko modda(Yani sadece iGPU ile) daha yüksek FPS alıyorum. :D Tabii Eko modda FPS daha oynak oluyor ama sırf işlemciyle bu...
  5. N

Tamamdır, merakla bekliyorum hocam.
  6. N

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum ilginiz için. :)
  7. N

Anladım hocam. Ben de yeni RAM takviyesi yaptım bugün. Fakat eklediğim ram takviyesinin LoL'e FPS etkisi kelimenin tam anlamıyla 0 oldu. :D Ben de şimdilik fazla oyun yüklemedim. Boyutu düşük olduğu için LoL yükledim sadece ama sonuçlar beni şaşırttı açıkçası.
  8. N

Hocam dediğiniz gibi önce programdan Standart moda aldım. Sonra NVIDIA Denetim Masası'nda dediğiniz ayar çıktı. Sadece NVIDIA GPU seçtim ve yine MUX Switch açıkken olduğu gibi sabıt 135-140 arası FPS aldım. Sonra MUX kapatıp dahili GPU geçince konuda resimdeki gibi 235-270 FPS aldım. Yani...
  9. N

Deneyeyim hocam hemen. Siz LoL'de veya Valorant'da MUX açık/MUX kapalı durumlarında kaçar FPS alıyorsunuz? Hocam dediğiniz ayarı nereden aktif ediyoruz?
  10. N

Merhaba arkadaşlar, Asus TUF A15 AMD 7735HS, RTX 4060 140W+MUX, 8x2 DDR5 4800MHz laptopa sahibim. Laptopu almadan önce araştırdığıma göre MUX Switch'in özellikle online oyunlarda %15-20 FPS fayda ettiğini okumuştum fakat bende durum tam tersi. League of Legends'de Laptopda MUX switch açıkken...
  11. N

Yardım Windows 11 Uyku Modunda Laptop Tepki Vermiyor

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Belki sonradan birisi bu konuya bakarsa faydası olur. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle dizinine gidin. Gelişmiş Güç Ayarları'na tıklayın. Uyku>Uyandırma zamanlayıcılarına izin ver>Pilde: Etkinleştir şeklinde düzenlerseniz sorununuz...
  12. N

Yardım Windows 11 Uyku Modunda Laptop Tepki Vermiyor

Herkese merhaba, Laptopumda Win11 sistemi yüklü. Laptop bataryayı kullanıyorken kendi kendine uyku moduna girdiğinde laptopu tekrar açmak için mouse, klavye vs. basmama rağmen tepki vermiyor ve ekran gelmiyor. Bir de Windows ayarlarından Güç ve pil'e bastıktan sonra ayarlar otomatik kapanıyor...
  13. N

Samsung RAM'de Vietnam ve Kore üretimleri arasında fark var mı?

Cevabınızı yeni farkediyorum. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
  14. N

Samsung RAM'de Vietnam ve Kore üretimleri arasında fark var mı?

Merhaba arkadaşlar, Ben ikinci el Samsung DDR5 4800MHz ram aldım. Fakat aklıma takılan bir husus var. Samsung ramlerde hem Kore üretimli var hem de Vietnam üretimli olan var. Ben Vietnam üretimli olanı aldım. Arada fark yoktur değil mi?
  15. N

PCIe 4 SSD Slotuna PCIe 3 SSD Takılabilir Mi?

Tamamdır, o zaman uygun fiyata bulursam GEN3 SSD alıp takacağım laptopa. Teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Geri