Nympheous isimli üyenin son içerikleri

1. N

Victus 16 d1xx Yükte aşırı ısınma

pump-out yapmasına vakit kalmadan ısınma başlıyo sorun orada yoksa bir çok marka kullandım hepsinde aynı sonucu aldım 1729329825 teşekkürler öncelikle her birini denedim mx-4 olmasa bile yükselme olduğu için o şıkkı elemiştim, termal padleri gördüm bir sorunları gözükmüyor en son seçenek için...
  2. N

mx4 macununu kullandım aynı gün ısınma başlıyor sanki hiç değişmemiş gibi gaming hub'da her ayar aynı termal pad bulunmuyor ve pozisyon değişikliği yapmadım hocam turbo boost'u kapattım fps düştü ama en azından ısınma sorunu bir nebze ertelendi fakat eskiden turbo açıkken de ısınmıyordu ve...
  3. N

o dediğin şeye baktırdım zaten macun yenilenecekken inceledim bilgisayarcı bir abim vardı ona da baktırdım bakır borular-teller sağlam baya bir sorun gözükmüyordu onlarda bir de format attırmayı düşünüyorum belki de arka planda çalışan bir şey varsa diye
  4. N

ekran kartı 70 derecelerde takılıyor maksimum işlemci soğutma telleri diye bir şey mi var 1729024934 Bu arada performans kaybım olmuyor fps değişmedi o zamanlardakiyle aynı alıyorum sadece ömrünü kısaltmaktan çekiniyorum.
  5. N

genelde dengelide kullanıyorum, performansa aldığımda eskiden bu ısılardan daha yüksek ısılar alıyordum fakat şu an hiçbir farkı kalmadı. (fanları max ayarda denedim ısı değişimi olmadı)
  6. N

Merhabalar, Laptopu alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve şu zamana kadar sürekli olarak Dota, Lol, MB Bannerlord oyunlarında işlemci maks 95 dereceyi anlık görüyordu genelde 75-90 arası seyrediyordu. Yaklaşık 2 hafta önce ısınma sorunu başladı ve ardından macun değişimi, temizlik yaptım fakat hala sorun...
  7. N

Çözüldü✓ CPU Hunt Showdown'da Anlık Olarak 93-96 Dereceleri Görüyor

valorant 80 dereceye çıktı gene normal diye düşünerek konuyu çözüldü yapıyorum
  8. N

Boşta dururken 35-45 arasında, ofis işleri yapılırken 50-60 arasında oyunlarda Dota 2: 65 Lol: 60-65 Hunt Showdown: 70-80 Beyond Two Souls: 60-65 Valorant: 60-70
  9. N

Hocamlar ben HP Victus 16 d1007nt laptobunu 1 ay kadar önce aldım ve şu zamana kadar memnundum. Afterburn indirip dereceleri incelemek istedim ve tatmin ediciydi full ayarlarda hunt gibi bir oyunu 70 derecede oynattı bana fakat anlık olarak 93-96 gibi derecelere fırlayıp geri düştü sıcaklık. Bu...
Geri