Nyper isimli üyenin son içerikleri

1. N

EN DÜŞÜK MALİYET İLE PC

Ustam düşük maliyet dediğin birazcık kişiye göre değişen bir şey yani sana atom sistemde önerebilirler en azından şu kadar param var dersen sana ona göre yardımcı oluruz ama önerim 2. El Rx 570 amd 3600 gibi bir sistem toplaman 7,8 k arası bir bütçe lazım o sisteme
  2. N

Nvidia Driver Sorunu yardımcı olun lütfen

Sanırım tek çözüm bilgisayarı hiç kapatmamak driveri kurup res atmazsam sorun yaratmıyor yeni bir sistem alana kadar böyle idare edeceğim galiba
  3. N

hocam peki siz biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz bu sorunun dx11 temelli programlarla alakalı olduğunu düşünüyorum
  4. N

League Of Legends grafik aygıtı başlatılamadı

https://prnt.sc/Gct_8EUWuQR9 1714671326 ekran kartım dx11 destekliyor ama nedense bu hatayı alıyorum bende tam anlamış değilim
  5. N

League Of Legends grafik aygıtı başlatılamadı

Yakın bir zamanda lol için dx11 zorunlu kılındı ve ben dx9 modunda çalıştırıyordum oyunu o zaman hiç bir sorun yoktu ama dx11e geçiş yapınca grafik aygıtı bulunamadı hatası alıyorum GT420m İntel İ5 480m 8GB Ram Acer Aspire 5742G modelini kullanıyorum
  6. N

hocam elimde olsa zaten direk değiştireceğim ama işte yapıcak hiç bir şey yok bende bunun bir çözümünü bulmaya çalışıyorum
  7. N

Sorunlardan bir tanesi dx11 ile alakalı olduğunu düşünüyorum league of legends yeni güncelleme ile dx9 dan dx11'e geçti oyunu açtığımda grafik aygıtı başlatılamadı hatası alıyorum ama benim bildiğim ekran kartı dx11 destekliyor.
  8. N

Evet gt420m için en son sürüm 391.35 sürümü ama dediğim gibi önceden stabildi ama ne olduysa bu son dönemde öyle değil ben bunun çözümünü araştırıyorum ama hiç bir kaynakta bulamadım bu konuda
  9. N

Evet öyle ama benim sorunum çok farklı önceden en son sürümü kullanırken böyle bir durum yoktu ama son 1 senedir bu performans sorununu yaşıyorum yani bazı programlar için zorunlu olarak sürüm düşürmem gerekiyor ve bu son dönemlerde daha sık yaşanmaya başladı
  10. N

Çoğu ekran kartı isteyen uygulama ve oyun diyebilirim unreal engine kullan oyunlarda hatta açmıyor bile driver sürümünü değiştirmezsem 1714658222 Önceden en son sürümünü kullanıyorum driverin ve böyle bir sorun yoktu yakın zamanda başıma gelen ve beni çok rahatsız eden bir olay bu yardımcı...
  11. N

Önceden böyle bir sorun yokken yaklaşık 2 senedir bu sorunu yaşıyorum ve hiçbir yerde sorunun çözümünü bulamadım mesela X uygulaması için NVIDIA 376.33 driverini yüklemem gerekiyor a uygulaması 376.33 ile kasıyor bende 391.35 yükleyerek bu sorunu çözüyorum ama tekrar X uygulamasını kullanmak...
Geri