☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ isimli üyenin son içerikleri

1. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

YouTube Dondu Yardım

Beyler Donanım Arşivi Videosu Açtım Dondu Yeniden Başlat Yaptım İşe Yaramadı Lütfen Yardım Edin
  2. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Brawl Stars Elmas Alma

Ben O Oyundan Zevk Alıyorum. Zevkler ve Renkler Tartışılmaz. Benim Zevkimden SANANE . Konulara Dalga Geçmeye Değil Yardım Etmeye Gel
  3. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Brawl Stars Elmas Alma

Şimdi Sövsem Banlancam
  4. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Brawl Stars Elmas Alma

Merhabalar Türk Telekom Hattım Var Faturalı Değil. Hatta 24 Tl Var. 19 Tl Lik Elmas Alıcam Ama Nasıl Alınır Bilmiyorum. Öğretseniz? İyi Günler
  5. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Baş Ağrısı, Burun Tıkanıklığı,

Adım Benimde Eray, Belamı Bipleseler Yine İçmem
  6. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Şu Mesajla O Kadar Rahatladım Ki İnternete Baktım Sinüzit Akciğer Kanseri Falan.
  7. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Selam Bugün Elektronik Sigara İçerken Dumanı Yanlışlıkla Boğaza Çektim Ve Buruna Çektim ve Öldüm . Yeni Başladım (Ve Bıraktım).Burun Tıkanıklığı(Ara Sıra Açılıp Gene Başlıyor) Baş Ağrısı var. Neyim Var?Ciddi Bir Durum Mu Var? İyi Geceler.
  8. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Intel Core i5-11600K Uyumlu En İyi Ekran Kartı

Arkadaşlar Sa.Intel Core i5-11600K En İyi Giden Ekran Kartı Bütçe 7-13k.İyi Günler
  9. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

2014-2017 Yılları 700 TL'ye Sağlam Pc Toplanırmıydı?

Ne yapabiliyordun o pcde? Dalga geçtiğimi düşünme ben o yıllar küçüktüm merakımdan soruyorum.
  10. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

2004teki pcnin parçalarını hatitliyor musun
  11. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Onların Gerçektende 50 Kr 25 Kr 1Tlye Topladiklari Pcye İnaniyor Musunuz. Bence 25kr Toplama İmkansiz
  12. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Sizce 2014-2017 Yılları, 700'TL'ye Ekran Kartı Sağlam Güzel Bir Kasa Toplanırmıydı? O Zamanların Oyunlarını Falan Açacak Kasa Toplanırmıydı?Bu Konuda Durduk Yere Geldi Aklıma😅. İyi Günler.
  13. ☞︎︎︎ᒪᗴᗰOᑎˢᵉᵛᵉʳⁱᵐ

Ram Hızı Darboğazı -2 Çıktı Kötümü?

https://www.cpuagent.com/tr-try/compare-pc-builds
Geri