o7Fedai isimli üyenin son içerikleri

1. o7Fedai

11-15k arası android bilindik marka telefon önerisi

Arkadaşlar kendime almıyorum başkasına ondan dolayı kiriterler kamera iyi olması (telefonda oyun oynanmıcak) ve depolama yüksek olması dır
  2. o7Fedai

Hp victus yazılımı bozukk

microsoft storedan indirdigim için dosya konumunu bulamıyorum sislip tekral yükliyorum 300 mb ı sanisede indiriyor veriyi alıyor sanırım napacagım lütfen taktik verin
  3. o7Fedai

Hp victus yazılımı bozukk

Format sonrası fan ayarlarını ayarlayım diye omen gaming hub indirdim fakat fan ları kontrol edemiyorum ve laptop çok ısınır eğer kontrol edemezsem update basmama rağmen sürekli update atıyor lütfen yardım edin
  4. o7Fedai

Omen Gaming hub Fan Ayarları kısmı Açılmıyor

Bilgisayarıma format attıktan sonra fan ayarlarını ayarlamak istedim fakat 20 30 40 defa update tuşuna bassamda yine bu ekran çıkıyor lütfen yardım edin 1692941473
  5. o7Fedai

Oyun çeviri .net + tamindir.com virüs var

As Serisinden Brothored oyununun yamasını indirecekken virus totalde bunla karşılaştım arkadaşlar sanırım tamindirde virüslü naapcazzzz
  6. o7Fedai

rx 580 drop kasma sorunu

arkadaşım 580 aldı valorantta ani fps düşüşleri yaşıyor format atıyor şuan 16 gb ram i512400 bilgisi olan varmı
  7. o7Fedai

YouTube montaj nasıl yapilir tavsiye

Bilgisayar aldıktan sonra YouTube kanali açtım güzel montajlar yapmaya çalıştım ama YouTube kanalında montajım eksik kaldığını düşünüyorum bir öğüt fikir vericek varmi edit seviyem şu videoda Video temsili
  8. o7Fedai

bilgisayarımdaki mikrofonlar arasında en iyisini bulma

Arkadaşlar laptop aldım kalitesi çok iyi diyolarlar kulaklıkta aldım bunları nasıl vs attıra bilirim sitelere giriyom ama anlamıyorum değer veren bir site vb. varmı
  9. o7Fedai

steam hesabım sizce nasıl

bu ekenomide iyi bu arada .d
  10. o7Fedai

144hz ekran 64 hz hp

Hp victus 16
  11. o7Fedai

144hz ekran 64 hz hp

Kaptop hp victus
  12. o7Fedai

144hz ekran 64 hz hp

Niye şuan herşeyi bitti 1689855867 144hz olmasına ragmen 64 yaziyor 64 den başka yok
  13. o7Fedai

144hz ekran 64 hz hp

Arkadaşlar pc daha bugün elime ulaştı driverlari yüklerken bakam dedim driver boosterdan indiritlrum 144hz yerine 64 hz yazıyor dolandirildimmi yoksa bug mu
  14. o7Fedai

Youtube kendimi geliştirme

Arkadaşlar benim bir youtube kanalim var sistemim kötü idi forum sayesinde 3060li güzel bir şey aldım allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsin. Benim belli bir edit tarzim vardi şunun gibi Temsili ben bu tarz icerikler değilde obs ile kayit alacabilecegim özgür bir içerik cikartmak istiyorum...
  15. o7Fedai

Amazondan pc aldım müşteri hizmetleri

Amazondan laptop aldim bankankn kampanyasj varmış elektronik postu yanlış çekmişler müşteri hizmetlerin bulamadim yardim edermisiniz
Geri