Format sonrası fan ayarlarını ayarlayım diye omen gaming hub indirdim fakat fan ları kontrol edemiyorum ve laptop çok ısınır eğer kontrol edemezsem update basmama rağmen sürekli update atıyor lütfen yardım edin
Bilgisayarıma format attıktan sonra fan ayarlarını ayarlamak istedim fakat 20 30 40 defa update tuşuna bassamda yine bu ekran çıkıyor lütfen yardım edin
1692941473
Bilgisayar aldıktan sonra YouTube kanali açtım güzel montajlar yapmaya çalıştım ama YouTube kanalında montajım eksik kaldığını düşünüyorum bir öğüt fikir vericek varmi edit seviyem şu videoda Video temsili
Arkadaşlar laptop aldım kalitesi çok iyi diyolarlar kulaklıkta aldım bunları nasıl vs attıra bilirim sitelere giriyom ama anlamıyorum değer veren bir site vb. varmı
Arkadaşlar pc daha bugün elime ulaştı driverlari yüklerken bakam dedim driver boosterdan indiritlrum 144hz yerine 64 hz yazıyor dolandirildimmi yoksa bug mu
Arkadaşlar benim bir youtube kanalim var sistemim kötü idi forum sayesinde 3060li güzel bir şey aldım allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsin. Benim belli bir edit tarzim vardi şunun gibi Temsili ben bu tarz icerikler değilde obs ile kayit alacabilecegim özgür bir içerik cikartmak istiyorum...