oaK´ isimli üyenin son içerikleri

1. oaK´

Bileklik Önerisi Gerekiyor Whoop Fitbit Air Vb.

Beyler ekransız sağlık takip eden saatlerden gerekiyor, fitbit air veya amazfit helio istiyorum ama türkiyede satışları yok nasıl çözerim ya da onu bilen var mı
  2. oaK´

Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

2 aydır kullanıyorum parası bi tık fazla bence ama memnun kalmadığım hiçbir şeyi yok güzel gayet
  3. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Protein ocean nasil sence hocam Yav skdmskkdks oyle degil yani gercekten farklari ne oluyor nilmiyorum
  4. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Whey kilo aldiriyordu da izole olunca ne oluyodu hocam
  5. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Ne farklari oluyor ki hocam protein degil mi sonucta
  6. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Hocamlar en pahalisini alamam ama ortalama kalitede bi protein tozu lazim haftada 3 gun spora ve gunluk yuruyuslere gidiyorum amacim gunluk protein ihtiyacimi karsilamak sadece. Creatini hiqden aldim ama protein tozu bambaska bi olay heralde. Kilo almama yardim ederse o da iyi olur tabi butcem...
  7. oaK´

Fiziksel simden e sime nasıl geçilir?

hocalar ben yarın nasipse 16 pro alacağım yd, e sim süresi 1 ay kalmış bende fiziksele hemen geçmek istemiyorum. Fiziksel hattımı e sime nasıl geçirebilirim? test ederkende işime yarar. Turkcell kullanıyorum
  8. oaK´

YD iPhone 16 pro alacağım dikkat etmem gerekenler nedir?

hocam çok teşekkür ederim aşırı detaylı yazmışsın çok işimi görecek bunlar <33
  9. oaK´

YD iPhone 16 pro alacağım dikkat etmem gerekenler nedir?

hocamlar uzun uğraş sonucu içime sinen 2 ilan buldum, mağaza değil direkt şahısların ilanları. Yarın için buluşma ayarladım nelere dikkat etmem gerekiyor? Laptop ile gidip 3u toolstan bakacağım onun dışında nelere bakayım
  10. oaK´

Çift e sim iphone alınır mı?

nereden almıştın hocam en uyguna nerden çözerim, birde sence 16 pro mu yoksa düz 17 mi
  11. oaK´

hocam çift fizikiler genelde çin modeli olduğu için bazı şeyleri eksik oluyor, çok etkilemedi tabii ama ai falan olsa iyi olurdu yurtdışı e simlerini şebeke kapalı olsa bile kullanabiliyor muyuz bu arada?
  12. oaK´

hocamlar bende çift fiziki iphone 17 vardı kardeşime verdim şimdi kendime yeni bakıyorum da çift e sim mantıklı olur mu sizce?
  13. oaK´

Çözüldü✓ 15K bütçe ile monitör önerisi

Amazonda ki modeli alacağım hocam type cden bağlamam zorunluymuş dsmksmkd Ebrara güvenememiştim zaten dediğin gibi
  14. oaK´

hocam kocaman gigabyte yazıyor ya ben ona çok takılıyom https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-27-plus-4k-s2725qs-27-3840x2160-4k-uhd-120hz-4ms-hdmi-dp-freesync-premium-ips-monitor-pmu376575 bu modeli alıcam büyük ihtimal
  15. oaK´

he pardon
Geri