oaK´ isimli üyenin son içerikleri

1. oaK´

Yurtdışı iphone türknet mobil app giriş yapamıyorum

hocamlar yurtdışı iphone 17 cihazım var, türknet mobil appe giriş yapamıyorum. Rootlu cihaz ile giriş yapamazsınız diyor. Bunu nasıl çözerim cihaz rootlu değil ki?
  2. oaK´

İstanbul Avrupa Yakasında Yurtdışı Cihazı Satan Satıcı Var Mı?

kaça aldın hocam link var mı
  3. oaK´

İstanbul Avrupa Yakasında Yurtdışı Cihazı Satan Satıcı Var Mı?

kaçak alınca kaça geliyor ki, birde imei sorun olmuyor mu?
  4. oaK´

Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu 999tl

https://www.hepsiburada.com/juo-usb-3-1-gen-2-type-c-10gbps-pcie-nvme-m-2-sata-ssd-disk-kutusu-pm-HBC0000812TDL bu mu? 1769955017 sağlık olsun hocam düşünmen yeter
  5. oaK´

Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu 999tl

model önerin var mı peki ne almam lazım? bilindik markalardan fp bi şey lazım
  6. oaK´

"NGFF SSD NVME değil" bu ne demek hocam? ürün alınır mı bu arada? PNY NVMe pci gen3 x4 1tb ssdm var satmaya çalıştım ama satamadım bende kendim kullanmak istiyordum böyle bir şey ile tam kapasitede kullanabilir miyim?
  7. oaK´

🔥İndirim Apple iPhone için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Cüzdan - Siyah 2.935,95TL

200 liraya çakmasını aldım mis gibide tutuyo orjinal almanın en mantıksız olduğu ürün falan
  8. oaK´

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

genelde çok bekletmiyorlar ya benim macde sorun vardı sabah götürüp akşam aldığımı biliyorum, ne gerek var tabii sorunsuz olması daha iyi dediğin gibi rica ederim :)
  9. oaK´

yurtiçi alacaksan zaten en ufak sorunda apple baya yardımcı oluyor için rahat olsun hocam
  10. oaK´

rica ederim hocam ben alırken hiç info yoktu bari ben yardımcı olayım istedim iyi geceler
  11. oaK´

dinlediğim şarkıda ki bassı cızırtı sanmışım ya başka bi tane daha açtım gayet temizdi
  12. oaK´

dokunmatiğinde bi sorun yok hocam onun konusunu görmedim ama telefonun her yerini mıncıkladığım için öyle bi şey olsa anlardım büyük ihtimal ses konusunda son seste şarkılar açtım normal geldi bana tabii ki bir macbook pro hoparlörü gibi bir sesi yok ama gayet ideal zaten yarı seviyede bile...
  13. oaK´

test nasıl ediliyor ki benchmark gibi bi şey varsa denerim
  14. oaK´

öyle şeyler dandik android telefonda bile anca denk geliyor hocam bütçen varsa al tabi ama 70 80k çok bence ben o yüzden yd aldım
  15. oaK´

valla yd 17 aldım yanlışlıkla çin modelini almışım yd alacaksan ona dikkat et, onun dışında aşırı iyi telefon bence ben oppo reno 5 lite gibi bi telefondan geçince çağ atlamış gibi oldum baya akıyor yani
Geri