oaK´ isimli üyenin son içerikleri

1. oaK´

Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

pardon pardon benim hatam maclerde böyle bi ayar var iphonelarda da vardı diye hatırlıyodum yanlışmış
  2. oaK´

IMEI süreleri 90 gün mü oldu?

What you sayin aga ya iki seçenek arasında karar kılamadım bende foruma topic açtım not your business yani ok??
  3. oaK´

okey sağolun hocamlar
  4. oaK´

Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

1- ekran orjinal olmayabilir 2- toplama cihaz olabilir 3- ayarı seçmemiş olabilirsin promotion seçili mi?
  5. oaK´

Sabah böyle bir mesaj geldi, kalan 3 ayın süresini hatırlatmak için mi yoksa imei süreleri 90 güne mi düşürüldü?
  6. oaK´

15 Pro max’den 17 ye geçilir mi?

herhangi bi sorunun yoksa baya mantıksız zaten tasarım olarak aynı o yüzden hayatında hiç bi şey değişmez hocam
  7. oaK´

Kulaklığı telefona bağladığım zaman direkt Spotify aciliyor

Ne güzel özellikmiş la nasıl ayarlarım bunu dsmksmdk
  8. oaK´

🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

normalde asla franchaise fast food zincirlerinden söylemem eksik ve yavaş geliyor diye ama popeyes ne yaptıysa aşırı iyi geliyor 3 gündür söylüyorum aga aşırı taze ve iyi geliyor patates dışında her şeyi yerinde sipariş vermişim gibi bayadır canım çekiyordu iyi oluyo valla
  9. oaK´

Iphone 17 şarj olmuyor

yok la 17yi diyom
  10. oaK´

Temu Yurtdışı Ürünleri Gözükmüyor

twitterda birisi eklenti yapmıştı, yurtdışı ürünleri görmek için kuruyorduk. Recep baltaş videosunu atmıştı.
  11. oaK´

Iphone 17 şarj olmuyor

garantisi varsa direkt apple'a götür hocam
  12. oaK´

İnceleme Milli Mouseumuz Olmayı Hakediyor Mu? Ajazz Aj159 Pro 8K Hz /w RGB Charge Dock

elimde ajazz 159un 4klık hali var, sol tık çift tıklıyor, isteyene uygundan bırakırım.
  13. oaK´

🔥İndirim Bim & Monster işbirliği, sizce bu fiyata bu donanım..?

yav içecek olan monster sandım napıyım pcyi
  14. oaK´

🔥İndirim 76.499 TL OPPO Find X9 Pro 16/512 Akıllı Telefon + TELEVİZYON

eğer teklif çok iyiyse ürün kötüdür eğer ürün iyiyse fiyatı şişirilmiştir bkz. reeder 2li telefon kampanyası babalarının hayrına iş yapacak değiller
  15. oaK´

Tablet temperli cam nasıl takılır

kalıntı kalmıyor, geldiği vakit önce ekranın üzerine yapışkan tarafının korumasını kaldırmadan yerleştir, eşitle. Eşitledikten sonra bantları köşeden tuttur, hem kırılmaz ekrana hemde tabletin arkasına gelecek şekilde yerleştir bantları bantları yapıştırdıktan sonra yapışkan tarafı aç...
Geri