oaK´ isimli üyenin son içerikleri

1. oaK´

Çift e sim iphone alınır mı?

nereden almıştın hocam en uyguna nerden çözerim, birde sence 16 pro mu yoksa düz 17 mi
  2. oaK´

hocam çift fizikiler genelde çin modeli olduğu için bazı şeyleri eksik oluyor, çok etkilemedi tabii ama ai falan olsa iyi olurdu yurtdışı e simlerini şebeke kapalı olsa bile kullanabiliyor muyuz bu arada?
  3. oaK´

hocamlar bende çift fiziki iphone 17 vardı kardeşime verdim şimdi kendime yeni bakıyorum da çift e sim mantıklı olur mu sizce?
  4. oaK´

Çözüldü✓ 15K bütçe ile monitör önerisi

Amazonda ki modeli alacağım hocam type cden bağlamam zorunluymuş dsmksmkd Ebrara güvenememiştim zaten dediğin gibi
  5. oaK´

hocam kocaman gigabyte yazıyor ya ben ona çok takılıyom https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-27-plus-4k-s2725qs-27-3840x2160-4k-uhd-120hz-4ms-hdmi-dp-freesync-premium-ips-monitor-pmu376575 bu modeli alıcam büyük ihtimal
  6. oaK´

he pardon
  7. oaK´

oled değil ki attığım
  8. oaK´

Nasıl yani hocam tam anlamadım
  9. oaK´

Macbook pro ile kullanacağım type c ile bağlanması benim için büyük + olur ama çok iyi bi modelse ve bu özelliği yoksa atla deve de değil açıkçası Tasarım ve yazılım geliştirme için kullanacağım, o yüzden 27"+ olması gerekiyor ben amazondan bu modeli buldum ama daha iyisi var mı bilmiyorum...
  10. oaK´

İphone 17 pro max CH/A cihazı facetime sorunu

çin seri numaralı iphone almak gibi bi hatayı bende yaptım istemeyerek, satıp avrupa modeline geçeceğim ***** ***** kısıtlamaları var temiz iphone 17 beyler pil 100 teklife açığım
  11. oaK´

Airpods pro 3 alınır mı?

oky hocamlar sagulun
  12. oaK´

Airpods pro 3 alınır mı?

kafaüstü istemiyom hocam ya bide 37k bütçem yok max 12 13 çıkar
  13. oaK´

Airpods pro 3 alınır mı?

beyler mac ve iphone var sizce airpods pro 3 mü alıyım yoksa öenrceniz başka kulaklık var mı?
  14. oaK´

Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

pardon pardon benim hatam maclerde böyle bi ayar var iphonelarda da vardı diye hatırlıyodum yanlışmış
  15. oaK´

IMEI süreleri 90 gün mü oldu?

What you sayin aga ya iki seçenek arasında karar kılamadım bende foruma topic açtım not your business yani ok??
Geri