oaK´ isimli üyenin son içerikleri

1. oaK´

Iphone 14'te Konuşmalar Silinmeden Whatsapp Nasıl Silinip Geri Yüklenir?

Telefonda bildirimler ile alakalı bir şey olmuş olabilir mi? Apple destek ile görüşün derim iyi yardımcı oluyorlar
  2. oaK´

üniversite kazandım ancak askerliğim tecil olmamış?

panelden öğrenci işlerine mesaj atmıştım ben
  3. oaK´

Icloud Yönlendirme İçin Cihaz Önerisi

beyler yd 16 pro var, yakında kapanacak ve icloud yönlendirme olayı için iphone bakıyorum 2. el en ucuz hangi modelleri tercih edebilirim önerisi olan veya aktif olarak böyle kullanan var mı?
  4. oaK´

hocam kendi işimi kurduğum için okulu uzattım bhsdbhdsh zaten açıktan okuyorum üniversite önceliğim değil ama bitse iyi olurdu dsmkkmdsmk bu sene inşallah
  5. oaK´

hocam okula mail attım adamlar 2030 uzatmış 1789408586 olamadım biliyon mu POKSDPFOGKSDOP
  6. oaK´

Bileklik Önerisi Gerekiyor Whoop Fitbit Air Vb.

Beyler ekransız sağlık takip eden saatlerden gerekiyor, fitbit air veya amazfit helio istiyorum ama türkiyede satışları yok nasıl çözerim ya da onu bilen var mı
  7. oaK´

Airpods Pro 3. Nesil Alınır mı

2 aydır kullanıyorum parası bi tık fazla bence ama memnun kalmadığım hiçbir şeyi yok güzel gayet
  8. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Protein ocean nasil sence hocam Yav skdmskkdks oyle degil yani gercekten farklari ne oluyor nilmiyorum
  9. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Whey kilo aldiriyordu da izole olunca ne oluyodu hocam
  10. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Ne farklari oluyor ki hocam protein degil mi sonucta
  11. oaK´

Protein Tozu Onerisi

Hocamlar en pahalisini alamam ama ortalama kalitede bi protein tozu lazim haftada 3 gun spora ve gunluk yuruyuslere gidiyorum amacim gunluk protein ihtiyacimi karsilamak sadece. Creatini hiqden aldim ama protein tozu bambaska bi olay heralde. Kilo almama yardim ederse o da iyi olur tabi butcem...
  12. oaK´

Fiziksel simden e sime nasıl geçilir?

hocalar ben yarın nasipse 16 pro alacağım yd, e sim süresi 1 ay kalmış bende fiziksele hemen geçmek istemiyorum. Fiziksel hattımı e sime nasıl geçirebilirim? test ederkende işime yarar. Turkcell kullanıyorum
  13. oaK´

YD iPhone 16 pro alacağım dikkat etmem gerekenler nedir?

hocam çok teşekkür ederim aşırı detaylı yazmışsın çok işimi görecek bunlar <33
  14. oaK´

YD iPhone 16 pro alacağım dikkat etmem gerekenler nedir?

hocamlar uzun uğraş sonucu içime sinen 2 ilan buldum, mağaza değil direkt şahısların ilanları. Yarın için buluşma ayarladım nelere dikkat etmem gerekiyor? Laptop ile gidip 3u toolstan bakacağım onun dışında nelere bakayım
  15. oaK´

Çift e sim iphone alınır mı?

nereden almıştın hocam en uyguna nerden çözerim, birde sence 16 pro mu yoksa düz 17 mi
Geri