Size gelen kodu Gamesplanet’te kullanacaksınız, ardından Gamesplanet size Steam kodunu verecek. Gameplanet US olmamasına dikkat edin. Site zaten uyarı yapacak Türkiye’de aktifleştirilemez/aktifleştirilebilir diye. Gözden kaçmasın diye uyarıyorum.
6 günde geldi. Cumartesi katıldım, perşembe kodu yolladılar. Yolladıkları linkte Gamesplanet US açıldı bende. Dikkat edin. Türkiye’de geçerli kod verecek Gamesplanet sitelerinden birine girin.
Merhaba. Amazon’da Rm1000x satışı yok. Gelecek upgradeler için 1900 TL daha verip 1000 watt’a çıkılır mı? X serisi E serisinden bariz daha kaliteli diyorlar.
Güncel sistem: RTX 5060 ve Ryzen 5 7600
Teşekkürler.
Biliyorum. CPU da GPU da güncellenecek. CPU için yeni x3d’ler, GPU için 50xx Super ya da 60xx bekliyorum.
1756132551
21000 TL’lik anakartı 11000 TL’ye alıp kullanmak 6-7 binlik anakartı kullanmak ederinde alıp kullanmaktan daha mantıklı geliyor. Alıcı çıkmadı anakarta, satmayı denedim. 7 favori...
Tam anlatamadım galiba. Net sayı vereyim anakart 10-11k arası, ekran kartı 11k. İstesem 5090 da alırım ama gerek görmüyorum. 5060 yerine başka kartı bu oranda indirimde yakalasam onu da alırdım. Eylül 2026’ya kadar çok oyun oynayamayacağım zaten maksat evde bulunsun. Konsol da var. Gaming...