OBB7 isimli üyenin son içerikleri

1. OBB7

Need For Speed Head İşlemcim aşırı ısınıyor

Yardımın için çok teşekkürler bakalım elbet vardır çözümü :)
  2. OBB7

Cevabın için teşekkür ediyorum bu forumdaki ayarları yapmıştım burada ki arkadaşların Fps ' i düşüyordu kullanımda benim Ultra ayarlarda Fps'im 80 altına düşmüyor sadece ısınıyor Fps problemi yaşamıyorum
  3. OBB7

Çoğu konuları okudum işlemciye öncelik verin görev yöneticinden falan demişler onuda denedim pek bir faydası olmadı. 1595422605 Başka hiç bir oyunda ısınma sorunu yaşamıyorum sadece Need For Speed Head'te bu sorunu yaşıyorum hatta Payback oynadım Ultra ayarlarda ondada herhangi bir sorunla...
  4. OBB7

Arkadaşlar merhabalar Amd Ryzen 3600 işlemcim sadece Need For Speed Head oynarken bu ısı değerlerini görüyor bunun sebebi nedir 10 dakika sonra 88 Derecelere çıkmaya başlıyor. 6-7 Saat aklınıza gelebilecek işlemciyi yoracak bütün oyunları , Fifa 20,Pubg,Call Of Duty oynuyorum 60 derecenin...
  5. OBB7

8000 TL Bütçeli Kasam

Çok sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum indirimleri kovalayarak yaza değiştirmenizi öneririm ama hayırlı olsun şimdiden :)
  6. OBB7

8000 TL Bütçeli Kasam

Hocam benim sisteme yakın bir sistem bende farklı olarak ekran kartı asus 2070 , anakart msi x470 , kasa olarakta corsair delta var indirimleri kovalayarak 7900 TL ye toplamıştım bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum soğutucu olarakta GamePower Windrunner kullanıyorum 4-5 saattlik oyun oynadığımda...
  7. OBB7

Yeni bilgisayar topladım neler yapmam gerekiyor?

Sıcaklık değerleri normal mi bunu öğrenmek istedim, Geforce experience yüklüyorum , montaj için 100 TL aldı artı windows kurulumu yaptı
  8. OBB7

Estağfurullah ne kusuru değerleri kontrol ettiyseniz bilgi verirseniz sevinirim :)
  9. OBB7

Burda anlatılan şeyleri yaptım yazısına tıklarsan bu videoda yapılması gerekenleri yaptığımı dile getirdim zaten :) değerler nasıl onu öğrenmek istedim ayrıca yapmam gereken bir şey var mı onu sordum :)
  10. OBB7

Arkadaşlar selamlar yeni bilgisayar topladım kendim cesaret edemediğim için bilgisayarcı topladı sistemi ; Burda anlatılan şeyleri yaptım Sizde bir kontrol edin yüklemem gereken ve test etmem gereken neler var sistemde değerler nasıl? Amd ryzen 3600 ' ün stok soğutucusu yerine gamepowerın...
  11. OBB7

Taksitli Bir PC Toplamak İstiyorum Yardıma İhtiyacım Var. (SSD VAR)

Hocam aceleniz yoksa incehesapta gaming gecesi gelecek tekrardan cuma günleri orayı bekleyin taksiktte oluyor
  12. OBB7

GamePower Windrunner CPU Hava Soğutucusu

Umarım öyle olur marka pek önerilmediği için düşündürmüştü beni bakalım artık hayırlısı :)
  13. OBB7

GamePower Windrunner CPU Hava Soğutucusu

Linkteki yorumları okudum teşekkür ediyorum bilginiz için montaj esnasında onu taktırıp değerleri sizinle paylaşırım teşekkür ediyorum :)
  14. OBB7

İphone 11 VS İphone XS

Hocam iphone 11 fiyat performans açısından daha iyi ben ikisinide kullandım iphone 11 daha iyi bence
  15. OBB7

Pc ile Uyumlu Gamepad Joystick Önerisi !

Bende ps3 vardı onun kollarını bilgisayarıma tanıttım ister bluetooth ile istersende kablo ile kolay bir şekilde kullana bilirsin hemen bozulan bir üründe değil orjinal olmak zorundada değil orjinali 120 TL civarı bluetoothla kullanacam dersende 30-40 TL lik bluetooth alıp kaliteli bir şekilde...
Geri