Merhaba, Castor özünde söylediklerinize kısmen katılıyorum hocam. Ben de tamamen multi driver denemek için almıştım zaten. Bana göre Wan'er de Truthear Hola veya Gate bile yer yer Castor'dan daha iyi kalıyor. Ayrıca Harman eğrisi için de söylediklerinize katılıyorum. Ben genelde kulaklıklarımı...
Merhaba, KZ Castor bende var bayadır kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor ama çapı en az Truthear Zero kadar kulağa kalın ve kaba geliyor, rahatsız hissettiriyor. Bence EW100P ses olarak da rahatlık olarak da Castor'dan burun farkı ile daha iyi olabilir.
Bu arada diğer arkadaşlara da cevap...
@Gojira Hocam peki Gametech Venom switch markası nedir bilginiz var mı ? KRGD diye bir marka diyenler var yorumlarda ama net bilgiye ulaşamadım ? Bir de hocam bu sağ üst tekerlekten ses artırma azaltmayı da ayarlayabiliyor muyuz. Klavyede enter space vb. tuşların hissi kötü diyenler de var...
Bu gamenote fena durmuyor ama tkl olması hadi onu da geçtim tr karakterli olmaması beni soğutuyor biraz açıkcası. Yine de öneri için teşekkürler hocam. Gamebooster için ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sizce bu bütçe (450-500 max) dahilinde hangisini tercih etmeliyim. Sizin de önerileriniz olursa bakabilirim. N11 ağırlıklı seçmemin sebebi orada 40 TL kuponum olması. Şimdiden teşekkürler.
Gametech Black Rider Mavi...
Merhaba bir arkadaşıma max. 10.000 TL monitör dahil f/p sistem arıyoruz. 2. el parça olmayacak ve hazır kasa olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Merhaba bir arkadaşıma max. 10.000 tl monitör dahil f/p sistem arıyoruz. 2. el parça olmayacak ve hazır kasa olacak. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.