teşekkür ederim dostum bugün gerçekten çok yardımcı oldun ben de artık i5 14600kf düşünüyorum kutulu alırım attığın gibi güzel bir hava sogutucu
1733179092...
hocam kısa olan hareket etmeyen klipsi önce geçiriyorsun sonra fanı düzleştiriyosun işlemci üzerinde oturtuyorsun yani. sonra büyük olan klipsi aşağıya...
sende var mı yoksa alıcak mısın varsa değiştirmene gerek yok yeter ama bazen 300ün altına iniyor çatışmalarda stabil 300 vermez.
1733178394
310hz monitörü...
hocam 14600k fiyatıyla en iyisi aralarında fps değerleri videoda zaten mükemmel. ısınma muhabbetleri işlemciyi çok zorladığınızda ortaya çıkar. çok ısınma...
hocam bak üstteki klipsi oturtuyorsun önce kısa olanı o tamamdır. sonra soğutucuyu düz şekile getiriyorsun işlemci üzerinde diğer tarafa eğmeye çalışma. düz...
14600kf de alabilirsin ghz değeri yüksek gecikmesi de az x3dlere göre. ve %1 fps değerleride iyi güzel işlemci. sadece çok strese sokmaman lazım son...
ps5 slim alıp elindeki sistemi satıp yanına hazır sistem çekersen ps5 pro fiyatına 2 sinede sahip olursun
1733162943
yurt dışı ps5 pro şansın varsa onuda...
oyun dışı çok etkilemez hocam açıkçası 5600 sırf oyun içinse iyi. ama 5700x3d dehşet etkiler bi bakın x3dye derim. evet ses psudan geliyo ama ses sadece...