bababababa Allah sabır versin ailene falan JHASFKHASFKASBKFASBFKASBK bi de çevrendekiler eklemiş :D senin ciddi sıkıntıların var kafa doktoruna görün millete fazla para harcatma senin gibi keriz mi olsun herkes? kaybol şimdi
ya sana kaybol demedim mi sen git x670 al dümenden cs oynuyo x670 alıcakmış AJHFABFASBHFKASBFASHB
1741381525
"bütçen var galiba" kör müsün sen mala mı yatıyorsun? bence direkt malsın sen. b650 takılır evet bütçe varsa b850 yeni nesil daha iyi olur anlatabiliyor muyum şimdi kaybol
diyene bak tek bildiğin anakart x870 demi asfasfkjafga bu ne oğlum ne alaka sen git cs oyna sabahtan akşama bide millete x serisi anakart aldır. yav hadi oğlum hadi git yat. b650m-r de mosfet soğutucusu yok mu kör müsün sen? dümen kesiyor oturmuş.
kanka sana gelicek olursak bak bütçen var...
engellesene beni meali seni görmeyeyim kaybol. daha yazılanı anlayamıyor:D tek bildiğin x870 demi ne oğlum kafan iyi mi içtin mi ne alaka şimdi tek yaptığı cs valo oynamak gidip x serisi anakart alıcak akfakbfkabf suç babanda birader sende değil valla.
ne alaka şimdi mesela bide demi diyor ya afakfasfab ya birader lütfen öl ve beni de engelle olum siz nasıl bilip bilmeden millete 10-15k fazla para ödetebiliyorsunuz para sizin değil diye bol keseden sallamasyon
mfg 4x tam bir dümen donanım arşivi bile dedi bi garip oluyo oyun diye tamamen fake fps göz boyama sırf 5070=4090 demek ve 5000 serisinde dümenden yenilik densin diye yapılmış normal fg fazlasıyla yeterli
Rt ile işin yoktu hocam senin galiba eğer yoksa boşver 7900xt iyi sırf fsr4 için bilmiyorum uğraşma bence fsr 3.1 var sonuçta kötü mötü:D 20gb vramde var
https://www.incehesap.com/infinity-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76209/?srsltid=AfmBOoqtsaMXu8tMbAjLeGncKuEgztZlY5Eqqfvaj8LZQRCkz_3C23jjx74 bunu al 4060tia o parayı verme