OBJEKTİFTARAFTAR isimli üyenin son içerikleri

1. OBJEKTİFTARAFTAR

Galatasaray Neden Eski Seviyesinde Değil?

Yahu Fatih Terim e İyi Mi Dedim Ben, Konuyu Hemen Değiştirin Zaten Yok Akhisarspor Yok Bilmem Ne Benim İçin Lig Değil Avrupa Önemli Avrupa'da Başarı Yakalayamazsan Sen Büyük Takımın B'si Olamazsın Adam Zaniolo Barış Davinson'u Gönderme Peşinde Boey'i Gönderdi Zaten Sağ Bek Yokmuş Allah Allah...
  2. OBJEKTİFTARAFTAR

Galatasaray Neden Eski Seviyesinde Değil?

Sevgili hocalarım bugün konuşacağımız konu hem Galatasaray hem de Okan Buruk denen taktik bilmez. Şimdi diyeceksiniz ki Okan Buruk Ne Alaka ne alaka olduğunu şöyle anlatayım, şimdi bazılarınız bana katılmayabilir ama şuanda Avrupa'da bu adamın neler yaptığını görüyoruz gittiğimiz gibi...
  3. OBJEKTİFTARAFTAR

Game satış dava açacağını söylüyor

Hocam bakın hiç umursamayın olaydan haberiniz yokmuş gibi davranın, eğer 5000$ diye tuttururlarsa b*şını alırsınız dersen ben işe yarayacağını düşünüyorum.
  4. OBJEKTİFTARAFTAR

Kac fps almam gerekir

Hocam bilgisi dahilinde yapmış zaten internette bakarsa bile 100 FPS üzeri alır bu sistem.
  5. OBJEKTİFTARAFTAR

Kac fps almam gerekir

Ama hayır yani konu sahibi diye tahmin yapamayacak mı adam? Çok saçma bence.
  6. OBJEKTİFTARAFTAR

Kac fps almam gerekir

Boşver anlamaz bunlar istediğin gibi tahmin etme hakkın var kimse sana bir şey diyemez lakin bu arkadaşın zoruna gitmiş nedense. 1716827687 Konu sahibisin diye tahmin yapamayacak mı adam?
  7. OBJEKTİFTARAFTAR

Ortaokulda tutulan tutanak sicile işler mi?

Ya hocam nesini anlamadınız ya altı üstü teşekkür ettik yani korkuyordum mesaj attınız rahatladım teşekkür ettim tamam eyvallah teşekkürü abartmışım ama teşekkür ettik altı üstü yani. 1716742963 Hemen terslediniz sizde.
  8. OBJEKTİFTARAFTAR

Ne dalgası hocam hala tır tir titriyorum asıl sen mi dalga geçiyon anlamadım gitti şaka yaptığımı sanıyorsan benim yerimde olsan anlardın Allah çarpsın şaka değil rahatladım hocam mutlu oldum yani bir şey olmayacağından moral verdi bana yani bu mesaj eğer dalga geçtiğimi düşünüyorsanız sizin...
  9. OBJEKTİFTARAFTAR

Ohh hocam şimdi çok rahat uyuyabilirim Allah'ım sana şükürler olsun yarabbim hocam Allâh Ne muradın varsa versin. 🤲🤲
  10. OBJEKTİFTARAFTAR

Öğrenmezler ama değil mi hocam lütfen bir şey söyleyin evet ya da hayır rahatlayım lütfeen hocam 🥺🥺🥺
  11. OBJEKTİFTARAFTAR

Ailem öğrenmez demi :( 🥺🥺🥺
  12. OBJEKTİFTARAFTAR

Hocam o öyle olmuyor işte ailem öyle desem derler senden ne beklenirdi zaten senden bir halt olmaz zaten o tür bir aile. 1716740465 Sonra hocan haklı sen çekmişsin falan filan eğer tutarsa ailem öğrenir mi? 1716740565 Anlasalar niye söylemiyim ki hocam :(
  13. OBJEKTİFTARAFTAR

Değilim hocam tüm öğretmenler benden memnun hocalarıma bir saygısızlık yaptığımda yok.
  14. OBJEKTİFTARAFTAR

Ailem öğrenmez demi Allah'ıma döverler beni :(
  15. OBJEKTİFTARAFTAR

Merhaba sevgili hocalarım matematik sınavı yapılmıştı hocada bana sırf 2-3 sorum işlemsizdi diye zaman yetmediği için işlemleri yapamadım söyledim hatta dedim ki hocam nasıl yaptığımı anlatabilirim diye ama hoca Nuh diyo peygamber demiyor işte bana tutanak tutacağını söyledim ailem öğrenir mi...
Geri