Obsessive isimli üyenin son içerikleri

1. O

Kablosuz kulaklık önerisi

Kulak içi için bu güzel aynı modeli 5 senedir kullanıyorum hala aynı performansta sadece kullanım süresi azaldı haliyle 1 gün dayanıyor artık fakat kaliteli tabi siz yine araştırın ama öneririm bunu...
  2. O

1000tl civarı kablosuz mouse önerisi

Beğenir misiniz bilmem ama ben bir aydır kullanıyorum gayet memnunum çok profesyonel bir şey değil ama fiyatının hakkını veriyor bence. Driver'ı mevcut...
  3. O

25-30 bin tl gaming laptop önerisi

Msi Thin, bu thin serilerinde ekran kartı tgp sınırlı oluyor (45w) ama 30k fiyatta çok mükemmel bişi bulamazsınız zaten bunu inceleyip araştırabilirsiniz. Acer Nitro , bu da olabilir, sanırım 60w bunun tgp gücü siz yine beğendiğiniz olursa detaylı araştırın. Ben üstün körü özelliklere ve fiyata...
  4. O

Bilgisayar tavsiye MSI

msi thin serilerinde ekran kartı tgp gücü kısıtlı oluyor "45W" tam verim alamazsın.
  5. O

Amazon Siparişi Teslimat Süresi Normal mi?

Benim yaşadığım durum normal mi sizce?
  6. O

Hocam teslim aldınız mı? 13 gün olacak hala ulaşmadı bana ,18 kasımda kargoya verildi aşamasına geçti 21 kasım son teslim tarihine düştü o günde gelmedi şuan 25 kasım olarak gözüküyor müşteri temsilcileri ile iletişime geçiyorum sürekli geçiştiriyorlar yok şu günü bekleyin yok şu günü bezdim ne...
  7. O

Amazon sipariş durumu

Amazondan 11 kasım saat 21 civarında laptop siparişi verdim alırken, ücretsiz teslimat 22 kasım gösteriyordu. 6 gündür hala sipariş edildi aşamasında bekliyor pazar günü ve bugün müşteri temsilcisi ile mesajlaştım birisi salı gününe kadar tarafınıza teslim edilecektir dedi biriside 22 kasımda...
  8. O

Amazon Siparişi Ödeme ve Kargo Sorunu

Sağolasın hocam inşallah.
  9. O

Evet hocam araştırdım uzun bi süre baya model baktım ama bütçeme ve isteklerime uygun ya lenovo loq modelleri vardı yada hp victus , loq modellerinde anakart sorunu çok olmuş geçmişte pek alasım gelmedi. Victuslardada r1 serisinde sanırım düzeltilmiş o sorun umarım bi sorunla karşılaşmam.
  10. O

Satıcı ve gönderici amazonun kendisi hocam.
  11. O

Tamam hocam sağolun iletişime geçeyim o zaman.
  12. O

Hocam baktım ama öyle bir şey yok gibi. 1763150974 Bu saatte ulaşamam değil mi?
  13. O

11 Kasımda amazon üzerinden laptop siparişi verdim o gün ilk fotoğraftaki email gelmiş bugün gördüm ve bu sabahta ikinci fotoğraftaki email gelmiş. 3 gündür kargoya verilmedi, 10 ay taksitli aldım ilk taksit kesildi ama bugün bu maili görünce bide 3 gündür kargoya verilmeyince kafam karıştı...
  14. O

İnşallah hocam biraz aciliyeti var normalde sorun etmemde 11 gün fazla geldi. 1763058648 Yarın gün içinde yine kargoya verilmezse iletişime geçicem hocam.
  15. O

11 Kasım da akşam 21-23 saatleri arasında bi laptop siparişi verdim satıcı ve gönderici amazon. Güvenilir biliyorum fakat varış zamanı olarak 22 Kasım diyor ve 2 gün olmasına rağmen kargoya verilmedi normal mi bu süreç ve 22 kasıma kadar uzar mı elime ulaşması, 11 gün nedir ya?
Geri