Grafik tasarım bitirmiş biri olarak yol yakınken dön derim sana :D ama illaki ben bu yola baş koydum diyorsan bence grafik tasarımla ne yapmak istediğine karar ver bazı grafikerler markalaşma ve pazarlama alanına kayıyor eğer bu yönde ilerlemeyi düşünüyorsan marka nasıl oluşturulur konusunda...
Oyun geliştirmek isteyip de benim gibi ekip bulamadıysanız ortak noktada buluşabileceğimiz insanlar arıyorum. Şu anlık 1.5-2 haftada bitirebileceğim telefon oyunları üzerine odaklandım. Portfolyo oluşturma amacında veya oyun geliştirme hedefinde iseniz beraber çalışabiliriz. Aslında coderım ama...
1 aylık bilgisayarımın ekranında siyah lekeler görünüyor işin ilginç yanı monitöründen kaynaklı değil ekran paylaşımı açtığımda diğer arkadaşlarımda görebiliyor fotoğraflarda lekeyi görebilirsiniz
19.000tl bütçem var elimdekiler
ana kart : Gigabyte A520M , işlemci soğutucu : Thermaltake UX200
1657456882
Teşekkürler kasayı ve ramleri değiştiricem fakat işlemciyi yükseltecek bütçem yok
Steam/ayarlar/oyun içi/sunucu tarayıcısı ping dakika yı azaltmayı denedinmi? Ben zamanında böyle çözmüştüm.
eğer yüklediğin bir moddan sonra bu hatayı almaya başladıysan modun klasörünü silmen gerekir
İyi günler,
pc toplamak istiyorum fakat donanım hakkında pek bilgim yok maalesef. Alacağım parçalar aşağı yukarı belli fakat birbirleriyle uyumlu mu?, fiyat performans olarak daha iyisini bulabilirmiyim veya kullandıklarım yerine önerebileceğiniz farklı parçalar varmıdır diye bu konuyu açtım...