Oceanut isimli üyenin son içerikleri

1. Oceanut

Düşük bütçeli sistem toplama

Merhaba, Bir arkadaşımıza sistem toplamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda yakın bir arkadaşımızın sistemini forumdaki hocalarımız sayesinden güncellemiştik şimdi ise elimizde o arkadaşımızın eski sisteminden kalan Ryzen 5 5600 işlemci, 1 adet 16 gb ddr4 3200mhz ram ve Asus Tuf B450 Plus...
  2. Oceanut

🔥İndirim B850 GAMING PLUS WIFI Anakart 9499 TL ve diğer Hepsiburada fırsatları

Arkadaşım MSI MAG B850 Tomahawk Max Wifi düşünmüyor olsa direkt çekmiştik
  3. Oceanut

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

X870 AORUS ELITE alınır mı?
  4. Oceanut

3000₺ %75 Klavye Önerisi

Teşekkür ederim, sağ olun. İki arkadaşımıza Aula f75 aldık ve memnunlar. Diğer seçeneklere de bir bakmak için MCHOSE X75'i düşündük. Hatta en fazla çıkabileceğimiz fiyat 3000₺ civarındayken MCHOSE Jet75 E-sport'a limitleri zorlamalı mıyız?
  5. Oceanut

3000₺ %75 Klavye Önerisi

Hocam daha önce başka konularda desteğiniz olmuştu ve ürünler almışlığım da var. Zahmet olmazsa sizce 3000₺ civarlarında tercih etseydiniz siz hangisini tercih ederdiniz?
  6. Oceanut

3000₺ %75 Klavye Önerisi

19 yaşlarında bir arkadaşımız klavye almak istiyor. En fazla 3000₺'ye kadar çıkabiliyoruz. Profesyonel derece Lol oynuyor ve bazen de Valorant. Blue switch dışında herhangi bir switch ile sorunu yok. %75 Klavye istiyor. Aula F75 ve Ajazz Ak820 Pro gibi klavye önerileri gördüm. Bu bütçede...
  7. Oceanut

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Kurtarma e-maili olarak Türkiye’de açtığımız bir gmail hesabımızı kullanabiliriz değil mi?
  8. Oceanut

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Rahatsızlık vermek istemem ama neden satıyorsunuz?
  9. Oceanut

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu mu? Yoksa Fifine AM8 Stüdyo Mikrofonu mu?
  10. Oceanut

🔥İndirim i5 12400F RTX 4060 Ti DDR5 Sistem 25.999 TL

Ben de aynı soruyu soracaktım, rica etsem bilen birileri değiştirilmesi gereken parçaları söyleyebilirler mi?
  11. Oceanut

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Bu monitörü ben de aldım ve Alt Tab yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Ortalama 2 saniye siyah ekranda bekliyorum, ekran geliyor ve sol üst kısımda HDMI 1 bilgisi ile karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
  12. Oceanut

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE PULSE RX 7900 GRE 16GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı 20.427,25TL

Neden satıyorsunuz memnuniyetsizlik mi yarattı?
  13. Oceanut

RX 7800XT ısınma problemi

Merhaba 08.07.2024 tarihinde Gigabyte Radeon RX 7800XT Gaming Oc 16GB ekran kartı satın aldık. Bu ekran kartının takılı olduğu sistem ile Hunt: Showdown oyununu oynarken bilgisayar bir anda dondu ve hiçbir yanıt alamadım. Mecburen yeniden başlatıp Olay Görüntüleyicisinden hatayı buldum. Hatanın...
  14. Oceanut

6000₺ kasa ve psu önerisi

Yazdığınızı anca gördüm, kusuruma bakmayın. Desteğiniz için teşekkür ederim. Kasa'da yer alan Psu'nun incelemesine baktım hwbusters sayfası üzerinden ve gayet güzel gözüküyor. CH560'da karar kıldık.
  15. Oceanut

6000₺ kasa ve psu önerisi

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim ama günlerdir kararsızım ve ne yapacağım gram bilmiyorum yine de sağ olun.
Geri