Merhaba,
Bir arkadaşımıza sistem toplamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda yakın bir arkadaşımızın sistemini forumdaki hocalarımız sayesinden güncellemiştik şimdi ise elimizde o arkadaşımızın eski sisteminden kalan Ryzen 5 5600 işlemci, 1 adet 16 gb ddr4 3200mhz ram ve Asus Tuf B450 Plus...
Teşekkür ederim, sağ olun. İki arkadaşımıza Aula f75 aldık ve memnunlar. Diğer seçeneklere de bir bakmak için MCHOSE X75'i düşündük. Hatta en fazla çıkabileceğimiz fiyat 3000₺ civarındayken MCHOSE Jet75 E-sport'a limitleri zorlamalı mıyız?
Hocam daha önce başka konularda desteğiniz olmuştu ve ürünler almışlığım da var. Zahmet olmazsa sizce 3000₺ civarlarında tercih etseydiniz siz hangisini tercih ederdiniz?
19 yaşlarında bir arkadaşımız klavye almak istiyor. En fazla 3000₺'ye kadar çıkabiliyoruz. Profesyonel derece Lol oynuyor ve bazen de Valorant. Blue switch dışında herhangi bir switch ile sorunu yok. %75 Klavye istiyor. Aula F75 ve Ajazz Ak820 Pro gibi klavye önerileri gördüm. Bu bütçede...
Bu monitörü ben de aldım ve Alt Tab yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Ortalama 2 saniye siyah ekranda bekliyorum, ekran geliyor ve sol üst kısımda HDMI 1 bilgisi ile karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Merhaba
08.07.2024 tarihinde Gigabyte Radeon RX 7800XT Gaming Oc 16GB ekran kartı satın aldık. Bu ekran kartının takılı olduğu sistem ile Hunt: Showdown oyununu oynarken bilgisayar bir anda dondu ve hiçbir yanıt alamadım. Mecburen yeniden başlatıp Olay Görüntüleyicisinden hatayı buldum. Hatanın...
Yazdığınızı anca gördüm, kusuruma bakmayın. Desteğiniz için teşekkür ederim. Kasa'da yer alan Psu'nun incelemesine baktım hwbusters sayfası üzerinden ve gayet güzel gözüküyor. CH560'da karar kıldık.