Arkadaşlar iyi forumlar ben 11. sınıfa yeni geçtim. Sayısal öğrencisi olarak çalışmaya şimdiden başlamak istiyorum. Açık öğretime geçip geçmemek ile arasında kaldım dershaneye büyük ihtimal mart veya nisan ayında gidicem. Önerileriniz nelerdir?
yok kendi steam hesabim var rdr2 veya social club le alakası yok ben acaba her hesaptan erişebilirlermi ki diye sordum teşekkür ederim yardımınız için.
arkadaşlar merhaba ben bir siteden rdr2 satın aldım fakat 20 tl di ortak kullanılan bir hesaptı bende bildiğim halde almıştım fakat başıma gelen böyle bir olay oldu social club a giriyordum bir anda imleç kendi kendine oynamaya başladı ve bende anlık pc yi kapattım şu anda kaspersky tam tarama...
sorun ekran kartında az da olsa oynamadan dolayı kablolarında olay görüntüleyicisine şimdi baktım disklerde sorun yok 33 derecede çalışıyorlar
çözdüm sorunu
Arkadaşlar merhaba bilgisayarda warzone 2.0 oynuyordum ayarlar en düşükte 90 85 arası FPS alıyorum fakat çatışma anında gelince altta azcik yeşil çizgiler olduğunu fark ettim ve sistem durdu yeniden çalışma gibi bir ses geldi ekrana hic bişey gelmeyip siyah ekran geldi sorun nedir sistem;
İ3...
Arkadaşlar sistem şu
İ3 10100f
Rx 5500 xt 4gb Sapphire ekran kartı
h410 m a pro msi anakarat
8x2 Adata d30 birisi 3000mhz birisi 3200 mhz birisi yeni alındı.
mdl 512gb m.2 ssd yeni alındı
xigmatek x power 500 +80 psu
kasa eski bir kasa idarelik kullanıyordum