Octo34 isimli üyenin son içerikleri

1. Octo34

Yardım kendi pc mi minecraft sunucusu yaptım sorularım var

bence aternos kullanabilirsin ben arkadaşlarla oynamak için kullanıyordum ama gerçek bir sunucuya çevrilebilecek kadar çok şey var bence bi aternosa bak
  2. Octo34

Linux Mint İntel graphics driver güncelleme

merhabalar linux mint'e yeni geçtim intel graphics driverlarını nasıl güncellediğimizi bilen var mı?
  3. Octo34

zorin os'ta performans ayarı yapamıyorum

Dün biligsayarıma zorin os kurdum ve intel i3 işlemci var cihazımda ama boostlayamıyorum nasıl yapılacağını bilen yazarsa çok sevinirim...
  4. Octo34

Yardım HTMLS/CSS bilen yardımcı olabilir mi ?

o resmin piksel boyutundan kaynaklıdır aldığın yerde resim küçük ama güzel gözüküyorsa piksel boyutundandır
  5. Octo34

resmi backgorund image ile koyup sonra üstüne div oluşturabilirsin... sanırım javascript biliyorsun çünkü içinde javascript de var ben javascript i pek bilmiyorum ama var olduğu belli
  6. Octo34

resmi background image ile mi koydun? yoksa img src ile mi?
  7. Octo34

USB AYGITI GÖZÜKMÜYOR

Ben bir tane 32 GB usb bellek aldım 1 hafta fln kullandım bugün hangi pc ye taksam algılamıyor araştırma yaptığımda medya yok hatsı çıkıyor disk yönetiminden, aygıt yöneticisinden vs. her yerden baktım ama çözüm bulamadım çözümü yazarsanız çok sevinirim
  8. Octo34

Html CSS javascript ile para kazanma

teşekkürler
  9. Octo34

peki nerede satabilirim hangi platformu önerirsiniz?
  10. Octo34

Merhabalar html css javascript ile nasıl para kazanabilirim
  11. Octo34

Adobe Photoshop alternatifi uygulamalar

Merhabalar, ben belli bir süre Adobe photoshop 2022 crackli kullandım ama yan yana birkaç fotoğrafı düzenlememe izin vermedi. Bu yüzden photoshop alternatifi arayüzü photoshop ile benzer bi uygulama arıyorum önerirseniz sevinirim...
  12. Octo34

Ücretsiz Domain ve Hosting Hizmeti alma

teşekkür ederim bende blogspotu az önce buldum ama html ile css desteklediğini bilmiyordum
  13. Octo34

yani yazılım ile ilgileniyorum ve bunula ilgili bilgiler ve örnekler verbilieceğim bir site kurmayı düşünüyorum
  14. Octo34

Merhabalar, Ben bir web sitesi kurmayı düşünüyorum html ile css ini kendim yazacam ama domain ve hosting hizmetini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bazı kişiler ücretsiz domain ile site açıyormuş onun nasıl olduğunu bileniniz var mı?
  15. Octo34

Adobe photoshop alternatifi uygulamalar

Merhabalar ben laptopuma adobe photoshop kurdum ama nedense ekranım gidip geliyor sebebi vramim yetmiyor diye sanırım yardımcı olabilirmisiniz
Geri