merhaba. benim tavsiyem cooler masterden sapmamaniz olacaktir. 1 linki tavsiye ederim. fanı yüksek rpmlere ulaşır ve diğer fanlara göre daha sessizdir. iyi bir termal macun ile kullanırsanız (ort. 3 watt.) sene boyunca hep aynı soğuk değerler ile kullanırsınız.
iyi akşamlar öncelikle. GTX 660 ti kullanıyorum normalde. rx 470 ile değiştirdim. eski ekran kartım takılıyken wifi ile 100 mbps alırken rx 470 takınca 10 mbps falan alıyorum. GTX 660 ti geri takınca düzeliyor nedense. PSU 650. GTX 660 ti 150 watt rx 470 ise 120 watt kullanıyor diye biliyorum...
Yaklaşık 1 aydır kardeşim kullanıyor herhangi bir piksel sorunuyla yada ghosting ile karşılaşmadık. tavsiye ederim ama fiyat ürüne göre fazla aynı özelliklere sahip daha uygun fiyatlılar var ama kesinlikle tavsiye ederim. pivot olması çok işimize yarıyor. umarım hoşuna gider.
arkadaşlar günaydın. 4000 TL ve yakın civarı bir bütçem var. odyssey g3 fp gibi geldi bana hafif bir ghosting var bildiğim kadarıyla ama fazla rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Elinde olan yada kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu monitör hakkında??
varsa bu civarda monitör önerilerinizi...