zaten fiyatlardan ve oyunların tekrara düşmesinden muzdaripiz bide böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz girmedi bende sildim. Konudan bağımsız olarak oyun tavsiyeniz var mı ?
kaynak: https://mihci.av.tr/iftira-sucu-sikayet-dilekcesi-ornegi/
buradan bakıp inceleyebilirsiniz. Eğer şikayet asılsız yada hiç yapılmamış ise iftira dilekçesi verip şikayette bulunabilirsiniz yada elinizde kanıt var ise Whatsapp vs. direk karakola da gidilebilir
Öncelikle geçmiş olsun talihsiz bir durum. Size herhangibir kanıt göndermedi ise pek falza endişelenmeyin CİMER çağrı merkezi 0312 590 20 00 / 0 numarayı arayarak hakkınızda şikayet var mı diye sormayı deneyin. Size şikayet ile ilgili resmi olarak bir e-posta yada herhangibir bir şekilde...
Günaydın. Bisikletimin dişli ölçülerini ve toplam vites sayısını yükselterek hız ve daha iyi bir yokuş tırmanma performansı elde etmek istiyorum. (bisikletim hakkında bilgi sahibi olmanız için link bırakıyorum)
Bu iki parça birbiri ile uyumlu olur mu ? Aynı zamanda istediğim performansı elde...
kaç watt psu kullanıyor sunuz ?
1726706674
Pc alındıktan sonra yapılması gerekn bios güncellemeri falan var onları da yaptıysanız ve windows güncellşetirmelri yine de aynı ise teknik servise danışmanızda fayda var
güncelleştirmeleri yapınız yardımcı yazılımları yükle .NET gibi vs. anakartın hangi markaysa kendine özel programları var oralardan sürücü kurulum yada güncelleştirme yapabilirsiniz
Bugün FACEIT oynadım. Her şey yolunda ama birinci sınıf modu oynamaya çalıştığımda. Steam diyor ki: Lütfen oyun dosyalarını doğrulayın. Birçok kez denedim ama hala %0
1726705647
Gece 01:30 dan beri uğraşıyorum pc kapat aç steam önbellek sıfırla ıvır zıvır derken elimde bir sonuç yok