Odias isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım Modern Warfare 2 (2022) Açılmıyor

Onu da indirdim hatta o Blackops 6 yı ve warzon u da indirdi 1755074649 onlara da dokunmadım dedim belki eksikliğinde sorun çıkıyordur diye 1755074850 ve şuan farkettim blackops 6 nın da campaign modunu açmıyor
  2. O

Yardım Modern Warfare 2 (2022) Açılmıyor

3 gün önce pc gamepass aldım önce multiplayer dosyalarını indirmedim çünkü sadece hikaye modunu oynamak istiyordum ancak hata aldım oyun açılmadı. Bende sonrasında belki online dosyalarını indirmediğim içindir diye onları da yükledim ancak bir şey değişmedi. Bende oyunu silip tekrar yükledim...
  3. O

Öneri Türkcell fiber kullanılır mı ?

anladım hocam teşekkür ederim
  4. O

Anladım hocam çok teşekkür ederim
  5. O

Süperbox kampanyaları uygundur diyor hocam yani ben istesem de bu paketi alamıyor muyum?
  6. O

Peki telekom hattı üzerinden mi kulllanıyorsunuz hocam bildiğim kadarıyla bulunduğum binada telekom altyapısı var
  7. O

türknet e baktım 1000mbps ye de 700 tl diyor 100mbps ye de 700 diyor mantıklı gelmedi. birde taahhütsüz fiyatı daha da arttırırlar mı diye de bir endişem var 1754939238 vaad edilen hızları alıyor musunuz ne kadar kayıp oluyor hocam 1754939299 şuan netspeed kullanıyorum ancak çok sorun çıkıyor...
  8. O

türktelekomdan memnunmusun onunda var bi paketi almayı düşündüğüm
  9. O

100 mbps internet ararken Türkcell in ilk 2 ay ücretsiz sonraki aylar 600 tl olan 3 ay youtube premium veren 12 ay taahhütlü paketine denk geldim almayı düşünüyorum. Ancak müşteri hizmetleri yada hız olarak vaad edilen hızları karşılıyor mu bilemedim sormak istedim yardımcı olabilirseniz çok...
  10. O

Yardım Yeni M2 SSD taktım ancak bilgisayar açılmıyor

girmeye çalıştığımda siyah erkan geliyor 1749738311 sadece tek ssd de windows kurulu 1749738346 bu sefer video sinyali yok yazısı gelmedi ama
  11. O

Yardım Yeni M2 SSD taktım ancak bilgisayar açılmıyor

Anakart: Msi b450 m a pro max M2 SSD: Crucial P3 Pci Express 3.0 Sistemde halihazırda içinde windows kurulu olan bir sata ssd ve bir adet hdd var. Yeni aldığım M2 ssd yi sisteme taktım sistem açılmadı çıkardım ancak yine de açılmıyor. Bilgisayarı açma tuşuna basıyorum sonra video sinyali yok...
  12. O

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition v1.7.0 Türkçe Yama

Şimdiye kadar 3 yan görev yaptım hiçbiri çevrilmemiş
  13. O

3000 tl mekanik klavye önerisi

valla hepsiburada da var mı bilmiyorum ama asus rog strix nx tkl deluxe kullanıyorum ben 1k ya almıştım 1-2 yıl önce büyük ihtimal fiyatı 3k seviyesindedir. 1741813863 herhangi bir problem yaşamadım çok memnunum. Yazılım desteği de çok iyi
  14. O

The Last Of Us Part 1 Epic Games'te 550TL

Bende ilk başta çok sıcak bakmıyordum oynayınca keşke daha önce oynasaydım dedim 1741811302 kolay crackleniyor galiba
  15. O

Yardım Metro 2033 Save Sorunu

Dün indirdim oynadım bugün açtığımda oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum. Yeni oyuna başlamamı söylüyor yeni oyuna başlarken de varsayılan kayıt dosyasının üzerine yazılacak diyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Geri