Ram, ssd ve ekran kartını tutup diğerlerini satmaya karar verdim. Y.dışında tr fiyatlarına eşit fakat çok daha kaliteli ürünler alabiliyormuşum. Cevap için teşekkürler. Aklımda sadece psu kaldı götürsem mi satsam mı diye. CORSAIR RMx Series RM1000x 1000W 80+ Gold
12k'ya FSP, seasonic veya...
Arkadaşlar selamlar,
Y.dışında taşınacağım için sistemimi satıyorum. Henüz ilan vermedim fakat İzmir'deki 3-4 yerden fiyat aldım. Ben mi hayal dünyasında yaşıyorum bilemedim. Sizlerden fikir almak istedim.
Sistem :
Cpu: Ryzen 7 7800X3D
MB: MSI PRO X670-P Wifi
Cpu soğutucu: Arctic Liquid...
Selamlar,
AM4'ten AM5'e geçiyorum. Şu ana kadar aldığım parçalar:
GPU : Sapphire Nitro + 7900 XTX
PSU: Corsair RM1000X 1000W +80 Gold
Alacaklarım:
Anakart: Arasında kaldıklarımı aşağıda yazıyorum bir de epey.com karşılaştırma linki ekledim. Farklı önerileriniz var ise yazabilirsiniz.
MSI...
Anakartlardan hangisini önerirsiniz? İlk çıktığı zaman tüm anakart üreticileri belirli bir voltaj limitini gereğinden fazla tutmuştu. Haliyle internette kabaran, yanan 7000serisi işlemcileri ve ölü anakartları görebilirsiniz. Bu süreçte Asus bu belirli limiti en yüksek tutan üreticiydi...
Selamlar,
AM4'ten AM5'e geçiyorum. Şu ana kadar aldığım parçalar:
GPU : Sapphire Nitro + 7900 XTX
PSU: Corsair RM1000X 1000W +80 Gold
Alacaklarım:
Anakart: Arasında kaldıklarımı aşağıda yazıyorum bir de epey.com karşılaştırma linki ekledim. Farklı önerileriniz var ise yazabilirsiniz.
Asus...