Odinforce isimli üyenin son içerikleri

1. Odinforce

Öneri Hangi Gamepadi Almalıyım? | GSir Nova HD Rumble vs GSir T4 Cyclone Pro

GameSir Nova HD Rumble; https://shop.connectgame.com.tr/products/gamesir-nova-hd-rumble-kablosuz-gamepad-hall-effect-joysticks-rgb-led-1200mah-pc-nintendo-switch-ios-android-uyumlu-beyaz GameSir T4 Cyclone Pro...
  2. Odinforce

Öneri Hangi Marka RTX4060 Önerirsiniz?

Testlere baktığımda aynı seviyede görüyorum ayrıca 4060 daha yeni olduğu için.
  3. Odinforce

Peki hangi marka önerirsiniz?
  4. Odinforce

Bunun farkındayım.
  5. Odinforce

12500 TL bütçede hangi marka RTX4060 önerirsiniz ayrıca 600W psu yeterli oluyor mu? Ek olarak işlemcim Ryzen 5 1600 AF bu yüzden daha düşük bir ekran kartı alıp yanına işlemci de mi alsam veya ekran kartını alıp daha sonra işlemci mi değiştirsem diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  6. Odinforce

İnceleme GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi

Gıbırnet kullandığım dönem bazı haftalar oluyordu ve internet kesilip duruyordu aynı zamanda sürekli olarak bir paket kaybı sorunu oluyordu. Bu sorunlar hala mevcut mu sizde bir problem var mı?
  7. Odinforce

EA FC 24 İNMEME SORUNU ACİL ÇÖZÜM

Netspeed mi kullanıyorsunuz?
  8. Odinforce

Yardım VPN Olmadan Düzgün Çalışmayan İnternet

VPN açmadığım sürece internetim düzgün çalışmıyor. Örnek olarak bir uygulamaya girmem uzun sürüyor hatta bazen girmiyor, girsem bile internet bağlantısını yok sayıyor. Bir diğer örnek olarak Steam'den oyun indiriyorum 7Mb/sn ile normal bir şekilde başlıyor ve 0B/sn kadar düşüyor. VPN açtığımda...
  9. Odinforce

6 bin liraya en iyi telefon?

Realme 9i bakabilirsiniz.
  10. Odinforce

Öneri Elden Ring mi? Lords of The Fallen+Battlefield 2042 mi?

Steam dolara geçmeden almıştım. Tavsiye için teşekkürler.
  11. Odinforce

Ben de ay başını bekliyorum. :)
  12. Odinforce

Steam hesabımda 1.10 dolarcık var ve Nays 100 TL geri ödeme yapıyor.
  13. Odinforce

Lords of The Fallen+BF2042 kuponla 428 TL'ye düşüyor + Epic Cüzdanda 50 TL var + Nays ile 85 TL geri ödeme alacağım.
Geri