@ahmetmelihalemdar, bu linkten direkt Türkiye siparişi mi oluyor? Uzun süre kargo beklemiyorum açıkçası. En son temu TR deposu falan vardı ama çok uzağım konudan. Ona göre sipariş vereyim hemen veya TR alternatif bir model biliyorsanız o da olur.
Kasa temizliğinde kullanıma uygun, mümkünse şarjlı küçük bir kompresör arıyorum. Araştırdım ama ya hiç yorum yok ya da çok kötü duruyorlar. Kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum.
Bu kasayı almayı düşünerek başladım. PSU yetersizliği ve modular olmaması beni caydırdı. PSU hakkında detay bilgisi bulunmuyor. Sorarak modular olmadığı bilgisine ulaşabildim. 8k yerine 10k vererek Asus a32 plus ve enermax revolution III 1000W aldım.
Farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
A32 Plus kasa aldım ancak fanlarını değiştirmeyi düşünmüyorum. Warframe 360 pro soğutucu ekleyeceğim.
Kasa, basic 4 fan ile geldiği için alt kısma 3 adet rbg ve şekilleri benzer fan düşünüyorum ama incelediğimde uygun fan bulamadım. Orijinal fanlara baktığımda da fiyatları fazla geldi. 3x120mm...
Güzel bir model olduğunu çokça okudum ama biraz daha hoş görüntü arıyorum aslında. Bu nedenle LF III Pro dan vazgeçtim. Yine de farklı bir öneri olmaz ise tercih edebileceğim bir model.
Asus a32 plus kasa
9070 xt taichi gpu
B850 tuf anakart
Kingston rgb ram
7800x 3d işlemci bulunuyor. İşlemciye uygun soğutucu arıyorum. LF III Pro düşünüyorum ama diğer parçalarla birlikte biraz görüntüye de önem vermek istedim. Daha şık görünümlü ve performanstan çok ödün vermeden alabileceğim...
Birkaç hafta önceydi. Pc toplamaya karar verdiğim anda görmüştüm. Bu kadar övüldüğünü bilsem birkaç tane atardım kenara 😂
Bakalım, birkaç güzel parça bulursam iyidir.
Evet hocam. O soğutucuyu 1.600den satılırken gördüm. Kaçırıp, 2 katı fiyatı görünce almak istemedim. Ama performansı iyiyse siyah, beyaz fark etmeden alabilirim.
Thor ram için ne düşünüyorsunuz? 11k altına alınır mı, venom almayı düşünüyordum.