Odininoglu isimli üyenin son içerikleri

1. Odininoglu

Kasa Temizliği İçin Kompresör Önerisi

Teşekkür ederim, hiç kullanmadığım için hakim değilim. Sipariş verebilirim o halde, tekrar teşekkürler
  2. Odininoglu

@ahmetmelihalemdar, bu linkten direkt Türkiye siparişi mi oluyor? Uzun süre kargo beklemiyorum açıkçası. En son temu TR deposu falan vardı ama çok uzağım konudan. Ona göre sipariş vereyim hemen veya TR alternatif bir model biliyorsanız o da olur.
  3. Odininoglu

Kasa temizliğinde kullanıma uygun, mümkünse şarjlı küçük bir kompresör arıyorum. Araştırdım ama ya hiç yorum yok ya da çok kötü duruyorlar. Kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum.
  4. Odininoglu

Lıan Lı V100r Siyah 750w 80+ Gold Atx Alınır mi

Bu kasayı almayı düşünerek başladım. PSU yetersizliği ve modular olmaması beni caydırdı. PSU hakkında detay bilgisi bulunmuyor. Sorarak modular olmadığı bilgisine ulaşabildim. 8k yerine 10k vererek Asus a32 plus ve enermax revolution III 1000W aldım. Farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
  5. Odininoglu

Öneri Asus A32 Plus Kasa İçin Fan Tavsiyesi

A32 Plus kasa aldım ancak fanlarını değiştirmeyi düşünmüyorum. Warframe 360 pro soğutucu ekleyeceğim. Kasa, basic 4 fan ile geldiği için alt kısma 3 adet rbg ve şekilleri benzer fan düşünüyorum ama incelediğimde uygun fan bulamadım. Orijinal fanlara baktığımda da fiyatları fazla geldi. 3x120mm...
  6. Odininoglu

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Güzel bir model olduğunu çokça okudum ama biraz daha hoş görüntü arıyorum aslında. Bu nedenle LF III Pro dan vazgeçtim. Yine de farklı bir öneri olmaz ise tercih edebileceğim bir model.
  7. Odininoglu

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

Asus a32 plus kasa 9070 xt taichi gpu B850 tuf anakart Kingston rgb ram 7800x 3d işlemci bulunuyor. İşlemciye uygun soğutucu arıyorum. LF III Pro düşünüyorum ama diğer parçalarla birlikte biraz görüntüye de önem vermek istedim. Daha şık görünümlü ve performanstan çok ödün vermeden alabileceğim...
  8. Odininoglu

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Tavsiye ve bilgiler için teşekkür ederim. Yapıştırdım gitti.
  9. Odininoglu

Ben de 32 olandan almayı düşünüyorum. Kalitesinden emin miyiz? Piyasayı hiç bilmiyorum mazur görün.
  10. Odininoglu

Viper xtrem 32 alınır mı?
  11. Odininoglu

Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 Soket AM5 DDR5 10k ve altına düşerse alınır mı?
  12. Odininoglu

Birkaç hafta önceydi. Pc toplamaya karar verdiğim anda görmüştüm. Bu kadar övüldüğünü bilsem birkaç tane atardım kenara 😂 Bakalım, birkaç güzel parça bulursam iyidir.
  13. Odininoglu

Evet hocam. O soğutucuyu 1.600den satılırken gördüm. Kaçırıp, 2 katı fiyatı görünce almak istemedim. Ama performansı iyiyse siyah, beyaz fark etmeden alabilirim. Thor ram için ne düşünüyorsunuz? 11k altına alınır mı, venom almayı düşünüyordum.
  14. Odininoglu

Bana direkt soğutucu olarak lazım. Önerir misiniz böyle bir model? Yoksa yaklaşık 2 katını ödeyerek arctic Freezer mı almak lazım
  15. Odininoglu

3 biraz abartı gibi durdu hocam😂 Piyasayı çok bilmiyorum ama %40-50 yapmazlar sanki.
Geri