OdinSonThoR isimli üyenin son içerikleri

1. OdinSonThoR

IPhone 15 Alınır mı?

eğer ben güveniyorum 2.el alırım dersen 14 pro bulabilirsen akar mesela pili kötü ekran kasa fln iyiyse pili apple değişimi 5-6k flndır herhalde.. Ben 13 kullanıyorum memnunum anneme verip herhangi bir pro serisi telefona geçeceğim
  2. OdinSonThoR

MSİ A850GL alınır mı?

Arkadaşlar 5070 be 8700f kurmayı düşünüyorum 850 olsun az fazla olsun ileride lazım olur yeni pc kurarsam sağlam olsun diye bunu seçtim tam modulermis galiba istenmediğim kabloları takmama gibi bi lüksüm var anladığım kadarıyla alınır mı yavaş yavaş sistemin ilk adımlarını atıyorum...
  3. OdinSonThoR

Uzun süre kullanılacak psu önerisi

Vallahi pc toplamaya bahane arıyordum zaten anakartımdan Ram slotumun biride bozuktu yavaş yavaş toplamaya başlayayım ya ben..
  4. OdinSonThoR

Hocam 750 yeter mi uzun vadede 850 düşünüyordum ben
  5. OdinSonThoR

Şimdi sistemimde 650w psu var bozuldu anakartla birlikte gg oldu, ileride de kullanmak için 850w kaliteli bi psu düşünüyorum. İleride ddr5 bile kursam yetecek bir psu arıyorum ne alabilirim? 5070 ve ryzen 7 fln kurabilecek bir sistem düşünüyorum
  6. OdinSonThoR

DDR5 DDR4’e göre çok fark ettirir mi?

Selamlar yeni pc toplamaya çalışıyorum ram ve bellek krizi çıkmış elimde hali hazırda 2x8 1 tanede 16 gb ddr4 Ram var. DDR5 çıkalı baya oldu ama fiyatları bence yine tuzlu cidden fiyat farkına hayat kalitem yükselecek mi? Rekabetçi oyunlar oynuyorum valo cs cart curt yani 30 fps fazla alsam...
  7. OdinSonThoR

2026’da alınması en mantıklı PS5 hangisi?

Yok yani GTA 6 için alıyorumu şu yüzden dedim ilk PS’e çıkacak zaten fifa cart curtu bilgisayarda oynayamıyorum artık ömrü bitiyordu, aynı zamanda beklettiğim hikayeli oyunlar vs var gta 6 cikarkende ekstra bir masraf yapmamış olurum 1768139128 Taksit denilen lanet olası şeye ruhumu sattım ne...
  8. OdinSonThoR

Pro zaten bütçemin üstünde, akşam fifada kariyer yapmalık arkadaş gelince fifa pes açıp oynamalık spiderman cart curtuda bilgisayarda iyi fps ile oynayamıyordum sabit 60 oynasam bana kafi geliyor Gta 30 çalışsa okeyim ben zaten yanlış anlamayın ama konsolun 30 PC’deki gibi değil arkadaşımda...
  9. OdinSonThoR

Bütçemi çok aşıyor.. Dün bilgisayarım bozuldu yenilemeye bahane arıyordum onu yenilemem lazım proya çıkmak çok zorlar beni
  10. OdinSonThoR

Selamlar PS5 almak istiyorum, hatırladığım kadarıyla PS4’de CUH diye bi olay vardı tam neydi hatırlamıyorum ama model numarası gibi bir şeydi iyi olanı hangisidir? Sahibinden’den sıfır diskli model almak istiyorum tabii ki GTA 6 için alıyorum ama evde arkadaşlar geldiğinde 2 FIFA atalım vs diye...
  11. OdinSonThoR

30-35K bütçeye hangi Android alınmalı?

yazılım kısmını bilmiyorum, eksi olarak ön kamerası baya kötü düşük ışıkta onun harici bir eksi görmedim.. Yeni teknoloji deneyip göreceğiz en kötü pili kötüyse yaptırıp anneme veririz babama telefon alırız yine orası bozmazda en azından bi 4-5 yıl iyi götürmesi lazım honor hakkını verecek mi...
  12. OdinSonThoR

6k aradaki fark.. honor 400 pro çok güzelmiş arada kaldım vallahi..
  13. OdinSonThoR

s24 fe ile 25fe arasında çok fark yok diyorlar 7k çıkmaya değer mi
  14. OdinSonThoR

Babama telefon alacağız ben ne kadar ikna etmeye zorlamya çalışsamda S24 Ultra için 55k'ya çıkmıyor.. Aradığımız kriterler minimum 5 yıl gitmesi yani uzun ömürlü olması Son telefonu redmi note 10 dan çok daha fazla küçük ekranının olmaması 6.3-6.5 en küçük olacak yakın için gözlük kullanıyor her...
  15. OdinSonThoR

20k'ya 2.el hangi macbook alınır?

Selamlar, gerek video düzenleme olsun gerekte açık konuşayım pil performansı yüksek diye duymamdan ötürü şöyle dışarıda kullanmalık bi macbook almak istiyorum hangisi iyidir nedir bilmiyorum.. Arkadaşlarla mesela dışarıya çıkıp bir yerde maç izleyeceğiz pil performansı buna yetsin akıcı olsun...
Geri