yazılım kısmını bilmiyorum, eksi olarak ön kamerası baya kötü düşük ışıkta onun harici bir eksi görmedim..
Yeni teknoloji deneyip göreceğiz en kötü pili kötüyse yaptırıp anneme veririz babama telefon alırız yine orası bozmazda en azından bi 4-5 yıl iyi götürmesi lazım honor hakkını verecek mi...
Babama telefon alacağız ben ne kadar ikna etmeye zorlamya çalışsamda S24 Ultra için 55k'ya çıkmıyor..
Aradığımız kriterler minimum 5 yıl gitmesi yani uzun ömürlü olması
Son telefonu redmi note 10 dan çok daha fazla küçük ekranının olmaması 6.3-6.5 en küçük olacak yakın için gözlük kullanıyor her...
Selamlar, gerek video düzenleme olsun gerekte açık konuşayım pil performansı yüksek diye duymamdan ötürü şöyle dışarıda kullanmalık bi macbook almak istiyorum hangisi iyidir nedir bilmiyorum..
Arkadaşlarla mesela dışarıya çıkıp bir yerde maç izleyeceğiz pil performansı buna yetsin akıcı olsun...
50k en üstüm daha üstüne çıkamam premier ve after effect kullanıyorum nvidia kart kullanmak istiyorum onun dışında en iyisi neyse o olsun çift monitör çalıştırsın cart curt iyi olsun yani
ip 13 al geç kankam 1 yıldır kullanıyorum iyi ki almışım
32'den fln almıştım satsam az zarar ederim..
sadece şey sıkıntısı çektim ben çok video çekiyorum 2TB depolama aldım 400gb video var...
güzel bi telefon 60hz cekilmez cart curt vs diyorlar bişey demiyorum ben alıştım sadece mağazalarda pro...
Selamlar anakartım bozuldu tek ram slotum çalışıyor 8x2 kullanıyordum idarelik 1x16'ya geçiş yapacağım zaten h410mh anakart ve i5 10400f kullandığımdan hız yükseltme fln yapamıyorum o yüzden sağlam uzun süre gidecek bir ram önerir misiniz?
direkt alacağım oyun oynamam lazım 1 aydır oyun...
Selamlar anakartım bozuldu ve tek ram slotum çalışıyor video izlemek harici bir şey yapamıyorum bilgisayarımda..
Bilgisayarda oyun oynuyorum, montaj yapıyorum ekstra olarak yakında 3d yazıcı almayı düşündüğümden 3d model vs yapacağım için güçlü bir pc almak istiyorum.
Şu kriterlerde bilgisayar...
M2 slotum dolu 1 adet 1tb hddm var ama yetmiyor 500 gb sadece video kaydım var pc 4 senelik.
GTA FIFA fln indircem ne öneririsiniz uygun yollu sağlam bişi
Elbette sadece gta 6 için almıyorum ama ana sebebim o çıktığı gibi oynamak istiyorum ve eve bi arkadaşım geldiğinde fifa vs atmak için alıyorum
Zaten exculusive oyunların bi kısmı pcde var oynuyorum
1737116602
PS5 Pro'ya o parayı vermek istemiyorum maalesef.
PS6 için uğraşmam açıkcası dediğim...
bence git çevrendeki bütün telefonculara abi şu kadar para ne alınır de
13 önerirler muhtemel pil sağlığı en yüksek olanı ve garantisi olup değişeni olmayanı al.
Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum.
PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de...
Selamlar modem almayı düşünüyorum bütçe belirlemedim ama en ucuza çözebileceklerimizden olsa çok iyi olur.
Birde bu alan genişletmek için kabloyla modemden salona bi modem gibi bi aletle yaymak istiyorum uyumlu bir cihazda önerirseniz yanına çok iyi olur.
İkisi için belirlemedim bütçe ama uyguna...