vallahi telefonum 60 hz bilgisayarda 144 bakıp telefona baktığımda aman aman bir etki yaşamıyorum ben yaşayan elbet olur.
Entertainment tarihinin en büyük içeriklerinden biri için maalesef katlanacağız yapacak bir şey yok maalesef bende isterim 120 fps sabit çalışsın ama herhangi bir konsolun...
Rockstar oyununu konsolun gücünü en çok zorlayacak şekilde çıkarıyor ps4 rdr2 oynattı, açtı demiyorum oynattı.
Konsollardaki 30 fps ile bilgisayardaki 30 fps biraz farklı bunu deneyimleyen çoğu kişi fark ediyor, oyuna böyle oturduktan alıştıktan sonra aman aman fark ettirmiyor. (şununla dalga...
vallahi bu sene ders için kullanır üniversiteye giderken de kullanır hem köye giderken dizi fln izlerse indirmesi için daha iyi olur diye düşündüm
1786564792
oyun oynamıyor öyle block blast fln oynar en baba, bilgisayar alsam laptop fln kullanamaz o yüzden onu alamıyorum ama önceden ipad...
Kardeşime Ipad 11. Nesil alacağım doğum günü hediyesi alamamıştım, 2 sene öncede telefon almıştım, video izlerken zorlanıyor üzüldüm bide geçen sene hediye alamamıştım bi anda abilik damarım tuttu alayım dedim video izlerken telefonundan zorlanıyor ekran küçük diye.
Bu sene 12. sınıfa geçti...
merhabalar denk geldim öylesine sormak istedim neden LG alınmaması gerektiğini söylediniz? ben kullanıyorum ben kullandığım için iyi olup olmadığınıda savunmuyorum sadece açıklamanızı merak ettim.
görüşlerinizi merak ettim linkle monitöre vs. bakmadım sadece merak ettim
Mikrofon almayı düşünüyorum ve tamamlayıcı bir mikrofon olsun istiyorum sıfır Quadcast 2 ve 2.el temiz Rode NT USB arasında kaldım.
Kullanım amaçlarımın arasında vokal kayıtlarıda olduğu için rode nt düşünüyorum ama 2.el temizi cart curt uğraştırıyor quadcast 2 ise sıfır olması ve susturma...
eğer ben güveniyorum 2.el alırım dersen 14 pro bulabilirsen akar mesela pili kötü ekran kasa fln iyiyse pili apple değişimi 5-6k flndır herhalde..
Ben 13 kullanıyorum memnunum anneme verip herhangi bir pro serisi telefona geçeceğim
Arkadaşlar 5070 be 8700f kurmayı düşünüyorum 850 olsun az fazla olsun ileride lazım olur yeni pc kurarsam sağlam olsun diye bunu seçtim tam modulermis galiba istenmediğim kabloları takmama gibi bi lüksüm var anladığım kadarıyla alınır mı yavaş yavaş sistemin ilk adımlarını atıyorum...