OdinSonThoR isimli üyenin son içerikleri

1. OdinSonThoR

H410'dan B460'a Geçilir mi?

Selamlar 10400f işlemciye sahibim 2020 ekimde aldım sistemimi geçen sene 1 tane ram slotum bozuldu ve gidip 2x8 olan ramimin yerine tek slot 16 gb ram aldım Bilgisayarım 10400f + 1660s'e sahip ama oyunlarda eskisi kadar yüksek fps alamıyorum yani şöyle diyim rahat sabit 250 fps aldığım valoda...
  2. OdinSonThoR

Gta 6 İçin Ps5 Pro Alınır mı?

Valla parasını bugün verdim PS5 için tv almayı şuan düşünmüyorum odam küçük belki 2k 27lik monitör alabilirim oda belki çünkü bilgisayarım artık ömrünü dolduruyor.. monitörde ghosting fln yapıyor o yüzden allah büyük diyelim teşekkürler 1790621250 ronaldo forması aldırırdık bilsem...
  3. OdinSonThoR

Ya valla 30 fps çok koyuyor konsol fpsi daha yüksek akıcı biliyorum ama kafayı yakmıştım, işlemcisi vs hiç araştırmadan pro alayım çalıştırır diye düşündüm ama aynıysa hiç masrafa gerek yok.. PS6 gibi bi hedefim yok fifa oynarız ya ölene kadar.. Ben gitmiyorumda yakın 2 arkadaşım ve yanlarında...
  4. OdinSonThoR

Selamlar bu hafta gürcistandan PS5 Pro aldırmayı düşünüyorum arkadaşlarıma GTA 6 için alacağım. İnsanlar 60 fps çalışacağına pek ihtimal vermiyor zaten fragmanı base ps5'den çekmişler 30 fps çok detaylı vs sizce proda 60 fps olur mu? Aklımdaki plan alıp oynayıp burada zararsız fiyata satmaya...
  5. OdinSonThoR

iPhone Telefonlar İndirime Girer mi?

Şahsen 2 sene önce 0 13 almış biri olarak bütçen varsa 2.el pro modellere yönelmeni öneririm birde 128 değilde mininmum 256gb telefon al.
  6. OdinSonThoR

Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

vallahi telefonum 60 hz bilgisayarda 144 bakıp telefona baktığımda aman aman bir etki yaşamıyorum ben yaşayan elbet olur. Entertainment tarihinin en büyük içeriklerinden biri için maalesef katlanacağız yapacak bir şey yok maalesef bende isterim 120 fps sabit çalışsın ama herhangi bir konsolun...
  7. OdinSonThoR

Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

Rockstar oyununu konsolun gücünü en çok zorlayacak şekilde çıkarıyor ps4 rdr2 oynattı, açtı demiyorum oynattı. Konsollardaki 30 fps ile bilgisayardaki 30 fps biraz farklı bunu deneyimleyen çoğu kişi fark ediyor, oyuna böyle oturduktan alıştıktan sonra aman aman fark ettirmiyor. (şununla dalga...
  8. OdinSonThoR

İpad 11. Nesil Alınır mı?

teşekkür ederim <3
  9. OdinSonThoR

kalemi orjinal alıcaz o farzda kılıf fln için dedim
  10. OdinSonThoR

kalem fln kullanıyor musunuz, aksesuar öneriniz var mı
  11. OdinSonThoR

Taksitle alacağım için aylık 1-2k oynuyor o yüzden 128 mi 256 mi alsam diye arada kaldım telefonu 128 aldık pişman oldum o yüzden dedim
  12. OdinSonThoR

vallahi bu sene ders için kullanır üniversiteye giderken de kullanır hem köye giderken dizi fln izlerse indirmesi için daha iyi olur diye düşündüm 1786564792 oyun oynamıyor öyle block blast fln oynar en baba, bilgisayar alsam laptop fln kullanamaz o yüzden onu alamıyorum ama önceden ipad...
  13. OdinSonThoR

Kardeşime Ipad 11. Nesil alacağım doğum günü hediyesi alamamıştım, 2 sene öncede telefon almıştım, video izlerken zorlanıyor üzüldüm bide geçen sene hediye alamamıştım bi anda abilik damarım tuttu alayım dedim video izlerken telefonundan zorlanıyor ekran küçük diye. Bu sene 12. sınıfa geçti...
  14. OdinSonThoR

Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

merhabalar denk geldim öylesine sormak istedim neden LG alınmaması gerektiğini söylediniz? ben kullanıyorum ben kullandığım için iyi olup olmadığınıda savunmuyorum sadece açıklamanızı merak ettim. görüşlerinizi merak ettim linkle monitöre vs. bakmadım sadece merak ettim
  15. OdinSonThoR

HyperX Quadcast 2 vs Rode NT USB

Mikrofon almayı düşünüyorum ve tamamlayıcı bir mikrofon olsun istiyorum sıfır Quadcast 2 ve 2.el temiz Rode NT USB arasında kaldım. Kullanım amaçlarımın arasında vokal kayıtlarıda olduğu için rode nt düşünüyorum ama 2.el temizi cart curt uğraştırıyor quadcast 2 ise sıfır olması ve susturma...
Geri