oemk isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! Lenovo log 3050 laptop 21774TL

Cs2 oynanır mı rahat bir şekilde dostlarım?
  2. O

Kasım ayı için 4090’lı bir laptop önerisi

Bütçe 100k ile 150 k arası hepsiburadan üzerinde alabileceğim laptop bilgisayar önerileri var mı tavsiyeniz ?
  3. O

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Yazıcı gören var mı güzel?
  4. O

🔥İndirim Deepcool cc560 1375 TL

Yarı
  5. O

🔥İndirim LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 3.959 TL 🔥🔥🔥

Aslında oynadığın tarz ve oyunların ile alakalı bir durum bence. Bunu en iyi anlamanın yolu inceleme videoları ve ara sıra teknoloji mağazalarına gidip panaller hakkında bilgi almak faydalı olur. Mesela bana TN paneller bile yetiyordu zamanında şuan ips ve boyut olarak hiç 27 inçlerin altına inemem.
  6. O

🔥İndirim Toshiba 43UL3C63DT 4K Televizyon 6267 TL

Bilgi geldi mi? alsak mı ne dersin kral ?@Ckribrahim
  7. O

🔥İndirim HepsiBurada İndirimleri

Eyvallah kral hevesim vardı kardeşime toplayacaktık işler için ben yapıştırdım bir tane teşekkürler
  8. O

🔥İndirim HepsiBurada İndirimleri

5 m2 mi var onda? ram frekansı düşündürdü sadece ne dersin kral? Çok kısıtlar mı ilerde 🤔
  9. O

Nvidia ekran kartından AMD ekran kartına geçince yapılması gerekenler?

6600 kullandım 1,5 yıl sorun yaşamadım . Üstüne 6700 xt kullandım sorun yaşamadım . Şimdi 6750 xt dediğiniz sorunları yaşamadım. Bence akım korumalı priz kaliteli bir psu güncel yazılım ve sıcaklık değerleri takibi ile yaşamazsınız diye düşünüyorum . He senin şansına deseniz de ben rx570 den...
  10. O

Geniş ve havalandırması iyi Kasa önerisi ekran kartı 318 cm ve 360 mm SS var.

Mesela bu dikkatimi çekti kullanan ya da bilen var mı ?
  11. O

Bu kasa&PSU alırsam patlar mıyım?

Bende bunu düşünüyorum kullanan varsa yorumları çok faydalı olur bizim için
  12. O

Geniş ve havalandırması iyi Kasa önerisi ekran kartı 318 cm ve 360 mm SS var.

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım ve sıvı soğutma kasaya zar zor sığdı ve görüntü sıkışık tepiş çok kötü duruyor. Ferah ve havalandırması güzel geniş ve mümkünse mesh kasa önerisi istiyorum bütçem çok kalmadı 2000 tl civarında max tutmak istiyorum. Daha ucuz olursa da olur Fps de olur. Ekrna...
  13. O

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB 120mm Hava Soğutucu 1.069,00 ₺!!

Bende de problem çıkmadı 2 adet almıştım
  14. O

Çözüldü✓ RX 6700 XT BÜTÜN OYUNLAR ÇÖKÜYOR

Crash dump dosyalarını at. Ona göre yardımcı olurlar .
  15. O

❌İndirim Bitti! Gigabyte VGA GBT RTX4070 12GB Windforce OC 15.900 TL

Ürün yola çıkmış kral. 15-17 teslim yazıyor
Geri