Mikrofon alacağım ama ne almam gerektiğini bilmiyom boyum uzun standlı olsa daha kullanışlı olur ses azaltma özelliği işime yarar nefes alma verme sesim çok geliyor birde araba sesi genelde çok çıkıyor bütçem 1500 - 3000 arası
Pc aldım artık bana İnternet kablosu lazım hem oyun oynicam hem rendır yapacak ev İnternetim 150 mb bana güzel 15mm lik bir kablo önerir misiniz az baktım ama hem güçlü çabuk bozulmayan ucu dayanıklı hızı sıtabil kalan bir şey bulamadım
Saatlerdir monitör bakıp videolar izliyorum kendim için en uygun monitörün asus tuf gaming vg27aqm1a olduğunu gördüm ve n11 de fiyatı çok makul seviyeye düşmüş sizin bu monitör hakkındaki düşünceleriniz neler ve sağ salim ulaşır ı firma geri iade kabul eder i?
oyun için rendır da yapacam ama o çok önemli değil 1080 p yeter
1750544183
oyun için rendır da yapacam ama o çok önemli değil 1080 p yeter fps tarzı daha iyi olur
araştırdığım kadarıyla işlemcinin 125 w elektirik tüketiyor 240 yeterli ama sen oc yapıyorsan 360 alman daha mantıklı https://www.itopya.com/ragnarok-intel-core-i7-14700k-msi-geforce-rtx-5070-12gb32gb-ddr51tb-nvme-m2-ssdgeforce-rtx-sis_h25546 aldığım ürün bu tabi bir kaç parça değiştirdim hem...
merhabalar ben yakın bir zaman da hazır bilgisayar aldım hem oyunda hem rendır gibi olaylarda olsun diye aldım sizce bu pc alarak iyi mi? yaptım ilerde neler değiştirmeliyim veye hangi parçalarda önlem almalıyım
İşlemci (CPU)Intel Core i7-14700K (3.4 GHz, 20 çekirdek [8P+12E], 33MB Cache)...