9060xt 16 gb almış birisi olarak söylüyorum vram'i sömüren oyunlarda bile son ayarlarda yata yata oyunu oynatıyor. FSR da eskiye nazaran çok kaliteli durumda. Hiç düşünmeden 9060xt 16 gb.
o fiyatlara taksitli sıfır 5060xt 16 gb var. Ben aldım gerçekten çok memnunum oyunlarda bana mısın demiyor. İşlemcin gerçekten şahane ona bu ekran kartı yakışır hem 16 gb vram var gelecek vaad ediyor tıkanma sorunu yaşamazsın
Herkese merhaba. Ryzen 5 5500 ile 16 gb 3000 mhz ram ve Rx 9060xt 16 gb kullanıyorum. İşlemciyi güncelleyecektim fakat hikayeli oyunlarda yaptığım testlerde çok az dar boğaz yaptığı için gerek duymadım. Ancak çift monitör kullanmaya başladığımdan beri bir monitörde oyun bir monitörde filim...
Herkese merhaba. W11 kullanıyorum. 16 gb 3000 mhz ram kullanıyorum. Boşta 7 gb ram kullanıyor W11. Bunu düşürmek için mem reduct diye bir program da kullanıyorum en az 3 gb düşürüyor. Ama bu kadar ram kullanımını mantıklı bulmuyorum. 16 gm ram'ın günümüzde hala yeterli olduğunu düşünenlerdenim...