kafalığı öenmli benim için boyun fıtığım var kafamı yaslamazsam çok ağrıyor. oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil kafamı ve sırtımı yasladığımda düz bir duruşta olayım yeter.
[H2 id='Seduna+Champion+Oyuncu+Koltuu+bu+mu+yoksa+thunder+pro+mu+daha+iyi+oyuncu+koltuu+daha+m+rahat+olur+grn+nelmi+deil+kafam+ve+srtm+yasladmda+dz+bir+duruta+olaym+yeter.']Seduna Champion Oyuncu Koltuğu bu mu yoksa thunder pro mu daha iyi oyuncu koltuğu daha mı rahat olur görünüşü önelmi değil...
Arkadaşlar ben uazktam çalıştığım için pc başında günde yaklaşık 7 saat ve üzeri vakit geçiriyorum. Bu yüzden rahat ettirecek bir sandalye arıyorum. Oyuncu koltuğu da olur ofis koltuğu da fark etmez önemli olan rahat olması...
Arkadaşlar Watch 5 2. el Watch FE 0. wstch 5'i 2K ya buldum sizce alınır mı? Yoksa üstüne 1.5 daha ekleyip Watch FE mi almalıyım. Watch 5 de Android olduğu için biraz kararsız kaldım.
düzelttim hala aynı sorun var. Build Failure sekmesinde A failure occurred while executing com.android.build.gradle.internal.res.Aapt2ProcessResourcesRunnable See the Console for details. bu çıkıyor. çıktıda da
Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible and 10 stopped Daemons could not be reused...
Arkadaşlar merhaba unity de
> Configure project :launcher
WARNING:The option setting 'android.bundle.enableUncompressedNativeLibs=false' is deprecated.
The current default is 'true'.
It will be removed in version 8.0 of the Android Gradle plugin.
You can add the following to your build.gradle...
çok baş ağrısı yapıyor ve bende vertigo var bundan dolayı baya sorun yaşıyorum yoksa buds fe vardı ve çok memnundum.
1726406818
buds fe tarzında bir ses yeterli benim için.
kulakiçi olmalı. samsung buds fe kullanıyordum ve çok baş ağrısı yapıyordu silikondan dolayı. bir de günde 6 7 saat kadar kulaklık takıyorum. arada otobüse falan da biniyorum. otobüse falan bindiğimde dışarıdaki sesler çok rahatsız etmesin yeterli. oppo enco air kullanmıştım otobüsteyken müziğin...