Böyle zamanlarda önce garantiye alacaksın işini hemen normal fiyattan alacaksın, sonra kuponu alıp indirimli alacaksın, indirimli garanti alındımı sonra...
n5 dual var, kanser ediyor, 3000tl lik kart aldım hata verdi kabul etmedi, sonra 2000tl lik kart aldım onda da hata verdi, reset atıyor aşırı ısınıyor.
ben...
Ben 180000 olan küçük modelini almıştım, millet ne bekliyor anlamadım, öyle temizlik yapayım kenarda dursun diye bir makine değil bunlar, incelemeleri...
Sıcak fırsatçı ahalisi olarak imkansız diye bir şey yoktur. İllaki düşer bi ara. Bütüm sistem kurulmuş, her yönden kontrolleri ayarlamışım. Takip ediyoruz...
Bana da acilen lazım bir ssd ama dram şart değil, tek şart ucuz oolması. şöyle güzelinden bir 2tb, 5000 e felan yakalasak tadından yenmez, 10b altı 4tb...
o sıkıntı değil , bende intel kullanıcısıyım. yeter ki yollasınlar amd kullan desinler onuda kullanırız :)
Bu arada yanında intel işlemcide varmış onu...
Ücret almayanlar çok nadirdir. Enpara tek başına bir banka değil zaten, her ne kadar finansbanktan ayrılsa da şubesiz bir bankacılık, onun haricinde onun...