-oflu- isimli üyenin son içerikleri

1. -oflu-

🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

Bunun için sağlam aranıyorsa Endurance serilerine bakmak lazım, ama kamera markanız marka seçebiliyor. Mesela lexar marka Endurance kart aldım 3000 civarına, ama bizim araç kameramız beyfendi beğenmedi, gittik kendi markasının kartını aldık 2000 civarına onu taktık şimdilik bakalım ne olcak...
  2. -oflu-

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Ben yakaladımda ödemeyi iptal ettim, araştırma için süre almıştım. Bence alınmazdı, fiyatı nispeten iyi ama ya kelepir olacak yada 2tb. 1tb a bu fiyatı şimdilik veremem.
  3. -oflu-

❌İndirim Bitti! Dm 10gbit 80cm Type C-C Kablo 191tl 2 Stok

İyimidir bilemem ama ürün çoktan uçmuş.
  4. -oflu-

🔥İndirim Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı 179 TL

Hafif işler için güzel ama bir tık zor işler için iş görmez.
  5. -oflu-

🔥İndirim Anker 20w Şarj Aleti 399 Lira

20w çok az. Eğer eski bir telefon yoksa bu değerler artık düşük kalır. Giriş seviyesi bir telefon varsa alınabilir tabi.
  6. -oflu-

🔥İndirim Tp-Link TL-Wa854re 300 Mbps Wifi Menzil Genişletici 329 TL

ac yoksa almayın artık. Maksat hız değil, hızdaki kayıp. g li modeller AC ile neredeyse kayıpsız bağlanırsın, 2.4 ile kayıp yarıya düşer.
  7. -oflu-

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

Vaybe 7 ay önce 7 bine almıştık. Güzel işlemci , ısınmasın işimi görsün diyene gider. Ama K modelini almak isteyen güzel bir soğutucu baksın. Bu arada F olan modellerde ekran kartı desteği yok bilginiz olsun, anakartın ekran kartı çıkışını kullanamıyorsunuz. Çünkü işlemcinin içerisinde ekran...
  8. -oflu-

❌İndirim Bitti! Canon Pıxma G6040 2399tl

Konu açılana kadar bitmiş.
  9. -oflu-

❌İndirim Bitti! Canon Pıxma G6040 2399tl

Merhaba İhtiyacı olan bakabilir, fiyatı bayağı uygun Canon PIXMA G6040 https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y9KXWY1
  10. -oflu-

Braun Multiquick Serisi 5 Pro Blender Seti 2899 TL

7 serisi daha güzel sanki. özellikle çorba çırpıcı hareketli olması bi avantaj, genelde o parça bir süre sonra kilitleniyor, hareketli olması bunu engellerse ve kullanım avantajı varsa 7 serisine 500 daha verilir gibi. Tam araştırma arefesindeyim kafam karışık benimde.
  11. -oflu-

🔥İndirim Karaca Mastermaid Prosteel 1500w Blender Seti 2500tl

3 ay, ama geçici bir yükselme mi kalıcı mı bilemedim.
  12. -oflu-

🔥İndirim Karaca Mastermaid Prosteel 1500w Blender Seti 2500tl

Yakın zamanda fiyatı uçmuş, öncesinde bu fiyatlardaymış, hatta dahada uygunmuş. Tam araştırma yaparken alınır mı? bilemedim.
  13. -oflu-

🔥İndirim Bugatek Adagan 4x12cm Rgb Bilgisayar Kasası - 1.158 ₺

Önceden açılmış, yakın zamanda https://forum.donanimarsivi.com/konu/bugatek-adagan-4x12cm-rgb-bilgisayar-kasasi-1117-41-tl.1224644/
  14. -oflu-

🔥İndirim Bugatek Adagan 4x12cm Rgb Bilgisayar Kasası - 1.158 ₺

Sanırım bunu diyor https://www.bugatek.com.tr/urun/bugatek-adagan-4x12cm-rgb-degisen-fan-mid-tower-tempered-cam-gaming-bilgisayar-kasasi?ref=akakce&v=1.31.3
  15. -oflu-

❌İndirim Bitti! Kapı Paspası 20 TL 🔥🔥🔥

Gelmez diye almadım ben. Ondan da paylaşmadım. Muhtemelen gelmez.
Geri