-oflu- isimli üyenin son içerikleri

1. -oflu-

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

27 bize gelmez ya, ekran kartı vs can çekişir.
  2. -oflu-

🔥İndirim Intouch 30000 Mah 22,5 Watt Pd Hızlı Kablolu Powerbank Kamp Lambası 799 TL

Baseus dan sonra biraz zayıf kaldı gibi, markayı duymadım ama kaliteli ise fiyat fena sayılmaz. En kötü kamp lambası olur
  3. -oflu-

❌İndirim Bitti! Trendyol 2500/300 Genel İndirim Kodu

Bayağı genel olmuş, acil alacak birşeyi olanlar kullanır ama kod için bir şey alınmaz.
  4. -oflu-

❌İndirim Bitti! 4 Tb Harici Harddisk 4400 TL

Bitmiş çoktan, hemen al dedikten sonra bitmemiş ise paylaşın lütfen
  5. -oflu-

🔥İndirim Mercusys Ma32h, Ac1300 282,86 TL

Fiyatı aşağı yukarı bu aralarda zaten, ben aldım köydeki pc ye takmıştım genel olarak interneti iyi alıyor. Fakat bazı sorunlar var, özellikle usb girişlerinde birine taktığında diğerini de kapatıyor, en iyi ihtimal köşedekine takarsan sadece 1 usb yei körlersin,. Diğer tarafta re205 çoğaltıcı...
  6. -oflu-

Hepsiburada Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 70599 - 70779 TL, 0 Faiz 3 Taksit

Şunu 45e bulup da düşündüğüm o gün varsa halen daha yanıyorum o güne.
  7. -oflu-

🔥İndirim MSI MB Pro H610m-E Ddr5 Anakart 2.399₺

Fiyatı normal bence, 300tl böyle bir ürün için indirim sayılmaz. Ama giriş seviye bir kart, ben olsam almam, zaten anakartlar o kadar pahalı değil, ileri dönük güzel bir şey bakılması gereken bir parça.
  8. -oflu-

🔥İndirim Xiaomi Tag (1-Pack) Akıllı Takip Cihazı 409 TL

ios ve android destekliyor diyor, her iki işletim sistemlerinden de konum alıyormudur? Eğer alıyorsa güzel, amaiphone buna izin vermez sanırım.
  9. -oflu-

🔥İndirim Xiaomi Tag (1-Pack) Akıllı Takip Cihazı 409 TL

Ürün nasıldır, samsungun 2 si ile kıyaslanınca nasıl olur, onu pek beğenmedim.
  10. -oflu-

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Bu kadar ücrete bu yorumlar hoş değil bence.
  11. -oflu-

❌İndirim Bitti! Kingston Nv3 1tb SSD 6.666₺₺ !!!

Bir insan neden 1tb lık ssd den 3 tane alır ki? Hadi çok zengin 3 slotlu anakart aldı, o zaman neden hepsine 1tb takar. :) Tek mantıklı yanı var, çoklu bilgisayar ortamı olan biri için mantıklı kampanya.
  12. -oflu-

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Mac key bunlar, yani yüzlerce şirket bilgisayarı için üretilen tek kodu veriyor herkese. Çalışmak çalışıyor. Ama kod limiti aşılırsa kod iptal ediliyor. Ama işin güzel tarafı format atana kadar aktif ettiğin kod geçerli oluyor.
  13. -oflu-

🔥İndirim 749₺ - Anker 75w Araç Şarj Cihazı

Ürünü test edip yazma fırsatım oldu, İki şarj girişi birbirinden bağımsız görünüyor, Yaptığım testlerde iki farklı girişi de denedim, biri diğerini etkilemiyor. Bu açıdan çok iyi oldu, tam aradığım bir şarj aleti oldu bu.
  14. -oflu-

❌İndirim Bitti! G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 MHZ Cl16 3.000 TL

Nasıl kaçırırım ya , tam bizim model.
Geri