-oflu- isimli üyenin son içerikleri

1. -oflu-

❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500gb M.2 Nvme SSD

500gb için pahalı. Hem boyut az
  2. -oflu-

Workpro Wp241021 200gr Fiberglas Saplı Çekiç 255tl

Masanın üstüne hiçbir sert bir şey yok, bunun için masraf etmeye değer mi?
  3. -oflu-

🔥İndirim Flo Ayakkabılarda 1 Alana 1 Bedava

bugün ayakkabı aldık şans işte. Ama koşu bandı için bakıyorum, belki bir çift alırız, teki 1300 e fealn geliyor. Birde bu bir alana bir bedavayı yerel esnaf yapmıştı, kötü bir rugan çocuk ayakkabısı bakıyorduk bir orada bulduk, kaç para dedik 1900tl diyor, tek alırsak fiyatı aynı ama %30...
  4. -oflu-

🔥İndirim 7go Gpw-09 30000mah Güneş Enerjili Powerbank 853 TL

Birde güneş altında bekleyecek, hemde şarj olan batarya. Panelli powerbanklara ayar oluyorum. Akıl var mantık var, pili güneşe koyuyorsun, yetmiyor ısınmaya sebep olabilicek şarj işlemi yapılırken koyuyorsun. Birde panel ufak bunun da reklamını yapıyorsun. o panel anca ıssız adaya düşersen iş...
  5. -oflu-

🔥İndirim Kioxia Exceria G3 (128gb) 1344 TL

DDPI ise sakın bunu alma. Diğer markalara da alma ama DDPI ise hiç alma ona kart beğendiremedim ben.
  6. -oflu-

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

herhalde patlayacak, bunun sonu iyi değil
  7. -oflu-

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Bu penguenin yatacak yeri yok, kaç gündür takip ediyoum, fiyat düşmedi , akşama doğr ualdım 125 den, sonra 85 e düştü, şimdi 95 de geziniyor.
  8. -oflu-

🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

Bunun için sağlam aranıyorsa Endurance serilerine bakmak lazım, ama kamera markanız marka seçebiliyor. Mesela lexar marka Endurance kart aldım 3000 civarına, ama bizim araç kameramız beyfendi beğenmedi, gittik kendi markasının kartını aldık 2000 civarına onu taktık şimdilik bakalım ne olcak...
  9. -oflu-

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Ben yakaladımda ödemeyi iptal ettim, araştırma için süre almıştım. Bence alınmazdı, fiyatı nispeten iyi ama ya kelepir olacak yada 2tb. 1tb a bu fiyatı şimdilik veremem.
  10. -oflu-

❌İndirim Bitti! Dm 10gbit 80cm Type C-C Kablo 191tl 2 Stok

İyimidir bilemem ama ürün çoktan uçmuş.
  11. -oflu-

🔥İndirim Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı 179 TL

Hafif işler için güzel ama bir tık zor işler için iş görmez.
  12. -oflu-

❌İndirim Bitti! Anker 20w Şarj Aleti 399 Lira

20w çok az. Eğer eski bir telefon yoksa bu değerler artık düşük kalır. Giriş seviyesi bir telefon varsa alınabilir tabi.
  13. -oflu-

🔥İndirim Tp-Link TL-Wa854re 300 Mbps Wifi Menzil Genişletici 329 TL

ac yoksa almayın artık. Maksat hız değil, hızdaki kayıp. g li modeller AC ile neredeyse kayıpsız bağlanırsın, 2.4 ile kayıp yarıya düşer.
Geri