-oflu- isimli üyenin son içerikleri

1. -oflu-

🔥İndirim İncehesap.Com | Günün Bombası | 26 Ağustos 2026

Kargo olmasa dalardım da kargo bozuyor.
  2. -oflu-

❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500 GB Gen4 SSD 3.750 TL

Harici diskte kullanmak için alırım daha ucuz olsa oma pc ye takmak için bu kapasiteyi bir slot için harcamazdım.
  3. -oflu-

❌İndirim Bitti! 499 TL - Kumtel Ktf-355 Beyaz 16 İnç Ayaklı Vantilatör 50 W, 5 Pervaneli

Çok iade edilen var. Umarım sorunlu ürün yollamıyorlardır. Sende iade edersin ama uğraşmak var. Birde sesli çalıştığı söyleniyor. Ucuz diye hayat kalitenizden ödün vermeyin bence.
  4. -oflu-

🔥İndirim 🔥Anker Nano 75w Araç Şarj Cihazı Usb-C - 899tl 🔥

75w olması iyi güzel de, kendi kablosu 45w, ek kablo yerinden 30w veriyor. Aslında tek girişler 75w a kadar şarj edebilse yine iyiydi. Burada aradığım özellik çıkışlar madem sabit, acaba bir telefon takıp çıkartılması diğerini etkiliyor mu? Yani bir telefon şarjda iken diğer girişe cihaz...
  5. -oflu-

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Kardeş kusura bakma da ifadeyi doğru anlamamışsın, yazıyı dikkatli okursan en fazla olan süreyi ifade ediyor, net ifade yok ortada. Zaten ileri ki sayfada en fazla 4 yıl ifadesi de bulunuyor.
  6. -oflu-

❌İndirim Bitti! N11'de "Keyif200" Koduyla 900/200 TL İndirim

n11 in şu huyunu sevmiyorum, çoğu ürünün fiyatını yüksek gösterip sepet indirimi gösteriyor, e sen kupon kullanınca sepet indirimi iptal oluyor. Ne anlamı kaldı kuponun.
  7. -oflu-

216 Parça Lokma Takimi 3519 TL

Markasız gibi görünüyor. Alınmaz.
  8. -oflu-

❌İndirim Bitti! Kumtel Vantilator 599 TL!!

Yorumlar evlere şenlik
  9. -oflu-

🔥İndirim Evvon Plaj Bahçe Şemsiyesi 180 Cm 679 TL

Biraz şeküllü felan yapsalar iyiydi. Bu ne dondurma şemsiyesi gibi.
  10. -oflu-

❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500gb M.2 Nvme SSD

500gb için pahalı. Hem boyut az
  11. -oflu-

Workpro Wp241021 200gr Fiberglas Saplı Çekiç 255tl

Masanın üstüne hiçbir sert bir şey yok, bunun için masraf etmeye değer mi?
  12. -oflu-

🔥İndirim Flo Ayakkabılarda 1 Alana 1 Bedava

bugün ayakkabı aldık şans işte. Ama koşu bandı için bakıyorum, belki bir çift alırız, teki 1300 e fealn geliyor. Birde bu bir alana bir bedavayı yerel esnaf yapmıştı, kötü bir rugan çocuk ayakkabısı bakıyorduk bir orada bulduk, kaç para dedik 1900tl diyor, tek alırsak fiyatı aynı ama %30...
Geri