Oyuncu mouse diye satılan bu mauslarda neden ek tuş kombinasyonu olmaz. her şey sensör ve tasarı mdeğil.
mesela kullandığım mausta şu tuş var ki bana özellikle oyunlarda büyük kolaylık sağlıyor, tek tıklama ile 2 tık yapıyor. Bu tuşu farklı mouselerde görmedim hiç. Buna benze faydalı tasarımlar...
Piyasanın bayağı altında satılıyor. İhtiyacı olan olur belki.
HB de isterseniz yanına 51tl gibi bir fiyata ürün ekleyerek 3 taksitle de alabilirsiniz.
TY = https://www.trendyol.com/tp-link/re300-ac1200-mesh-menzil-genisletici-1200m-1200mbps-3yil-uretici-garantili-p-31863576
HB=...
Bende aldım, ama illa telefon şarjı için değil, bende çok şarj aleti var, 45-65w gibi.
Bunu almamın asıl nedeni bazen farklı alanlarda lazım oluyor, kamera veya farklı işlerde lazım oluyor.
Hiç olmadı geçen 200tl ye aldığımız aynı marka powerbanklar var onları şarj ederiz.
Ama fiyata bakarak...
Yok bayağı durdu bu sefer, alacak olsa alırdım, bana erken attılar, hatta iki gündür bildirimler erken geliyor, ama alacak şey yok, sanırım biliyorlar bunu şey geçiyorlar.
Önemli olan devamlılığı sağlamlığı, ilk aşamada yüksek güç iyi ama devamında ne olur o önemli.
Birde hızı ölçmek için böyle ufak şeylere gerek yok. Akıllı wifi prizle de ölçülüyor. Şarj ederken anlık çektiği enerjiye bakarak net ölçüm yapabilirsiniz.
2 Ten çektim, geçen siyahı atmışlardı ama yorumdan dolayı almamıştım, şimdilik beyazını alayım dedim, eğer birinde sesi beğenmezsek diğerini iade ederiz. Bazen yorumcular 1-2b lik kulaklıklarla kıyaslıyorlar.
Fazla bir beklentimiz yok sağlıklı telefon görüşmesi olsun yeter. Normalde BT kulaklık var.
Başlığa tam modelini yazarsan iyi olur, bu isimler birçok ürünü var firmanın.
[H3 id='Thermalright+Assassin+X+120+Refined+SE+ARGB+White+TL-C12CW-S']Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB White TL-C12CW-S[/H3]