Bunun için sağlam aranıyorsa Endurance serilerine bakmak lazım, ama kamera markanız marka seçebiliyor.
Mesela lexar marka Endurance kart aldım 3000 civarına, ama bizim araç kameramız beyfendi beğenmedi, gittik kendi markasının kartını aldık 2000 civarına onu taktık şimdilik bakalım ne olcak...
Ben yakaladımda ödemeyi iptal ettim, araştırma için süre almıştım. Bence alınmazdı, fiyatı nispeten iyi ama ya kelepir olacak yada 2tb. 1tb a bu fiyatı şimdilik veremem.
Vaybe 7 ay önce 7 bine almıştık. Güzel işlemci , ısınmasın işimi görsün diyene gider. Ama K modelini almak isteyen güzel bir soğutucu baksın.
Bu arada F olan modellerde ekran kartı desteği yok bilginiz olsun, anakartın ekran kartı çıkışını kullanamıyorsunuz. Çünkü işlemcinin içerisinde ekran...
7 serisi daha güzel sanki. özellikle çorba çırpıcı hareketli olması bi avantaj, genelde o parça bir süre sonra kilitleniyor, hareketli olması bunu engellerse ve kullanım avantajı varsa 7 serisine 500 daha verilir gibi.
Tam araştırma arefesindeyim kafam karışık benimde.
Sanırım bunu diyor
https://www.bugatek.com.tr/urun/bugatek-adagan-4x12cm-rgb-degisen-fan-mid-tower-tempered-cam-gaming-bilgisayar-kasasi?ref=akakce&v=1.31.3