evet sorun o zaten bende kontrolcü yok, 2 tane reverse single aldım gaming gecesinden, şimdi 1 reverse 2 düz ihtiyacım var. yani 3 single almam gerekiyor yine kontrolcüsüz kalıyorum. ayrı alsam fan parası neredeyse.. bunun yerine 1 3lü düz set 1 reverse alayım diyorum ben de aynı tutara hem...
Yukarıdan aşağıya bir kablonun gelmesi daha kötü bir görüntü vermez mi?
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi, üst paneli mesh kullanmayacağım.
O halde 1 tane daha reverse 2 standart olana ihtiyacım var ama tekli alınca kontrolcü gelmiyor. Neredeyse fan fiyatına denk, sanırım 3lü düz set ve 1...
Ben pek açıklayamadım, karışık anlatmışım sanırım. Üst paneli mesh kullanmayacağım. Egzoza taktıklarım reverse fanlar, gaming gecesinden çok uyguna geldiği için direkt almıştım nereye takacağıma bakmadan. Sıvı soğutmanın kanatları anakarta doğru değil cama doğru bakıyordu örneklerine baktığımda...
Sorun değil hocam psuyu konuyu açarken belirtmiştim zaten içime sinmedi diye ama hazır sistem olduğu için customize ederken ya 850w seçecektim ya bunu saçma ama başka seçenek yoktu. bugün aradığımda yardımcı olacaklarını ilettiler psu için msi mag a1250gl ile değişeceğim
Bu şekilde sistemi sipariş verdim. İlk topladığımda 110k tutmuştu alacaktım zaten sayfayı yenileyince 105'e düştüğünü görünce siparişi geçtim. Açıkçası bu konularda çok bilgili değilim, bir tek PSU'dan şüpheliyim ama değişmem gereken bir şey var mı bir bakar mısınız?
ML ve Blender için apple tarafında konfigürasyon cihazı kullanıyorum mecburen. Yani evet işlerim biraz ağır olabiliyor ve elden çıkarırsam bununla yürütmem gerekecek
1752611746
Aslında tam olarak öyle değil, toplamaya başlarken beyaz olsun diye başlamadım. CL30 ramler arasında beyaz renk ile...
MacBook Pro m3 cihazım var işlerimi orada hallediyorum ama onu elimden çıkardığımda olur ne olmaz bu işimi görsün diye rami yüksek tutmaya çalıştım. PSU için 750W yeterli gelir mi?
Yani bu şekilde konuşmak yerine yanlışları düzeltebilirsiniz benim fikrim, tavsiyeye ihtiyacım olmasa veya bu konuda bilgi birikimim olsa konu açma gereğinde bulunmazdım.
Aşağıda bulunan sistemi sepetime ekledim, almayı düşünüyorum. Bu şekilde 102.000₺ tutuyor. Sadece ekran kartı beyaz değil ama aşırı takıntılı da değilim benim için problem değil. Sizce bu şekilde alınır mı?
1 gün sonra update; bütçeyi biraz arttırdım ve alttakini almaya karar verdim. 110k tuttu;