bende eşit yorumlarda bir şikayet vardı kenarlar eşit değil diye tasarımsal olarak belki mühendislerin azizliğine uğramış olabilirsin. Bende sadece o kenarlğın en sol üst köşesinde bir adet kırmızı piksel gibi bir şey var ama tam cozxemedım gecelerı bellı olmuyor yuksek ısıkta gozukuyor
1xx ile başlayan sürüme sahip olanlar için 120 kuruluyor benim mesela FW106 FW120 yükseltildi. FW30 olan mesela FW33 a yükseltebiliyor farklı sürümler bizim 120 olan fw dosyası ilgilendiriyor zaten
dostum ben baktımda bu monitörde portun girişi yok başka bir şekilde güncelleme yapılması gerekiyor arkadaşım 360 hz olan modelini almış
[H3 id='MSI+26.5+MPG+271QRX+bu+modelde+o+portun+girii+var+mesela+yle+firmware+gncellemi+kablosuda+kutunun+iinden+km']MSI 26.5” MPG 271QRX bu modelde o portun...
neyse onu alırım artık bi ara acelesi yok , monitör için herhangi bir ayar yaptınız mı hdr acık mı kullanıyorsunuz internette bu monıtor ıle ılgılı uygun ayar bulamadım bir de ekranın sol ustunde 1 tane olu pıksel var ama siyah kenarlıkların oldugu yerde o yuzden iade etmeyecem
ürünü peşin fiyatına 9 taksit ile aldım aylık 2780 tl ye mi ne denk geliyor TB Glossy modelde en fazla 3-4 taksit oluyor bütçem rahat olsa bende öyle alırdım muhtemelen