GTX 1050 ti alcam 2 El Fiyatı 3500 TL Dedi Ben Letgo Sahibinden Guvenemedigimden dolayı Tercih Etmedim Ve Bu Ekran Karti Kaç Yıl Güncelleme Alacak Bide Ona göre Alıcagimda
Merhaba ilk islemcim: Intel Core(tm)2 Quad CPU Q8300 bununla Valorant oynuyordum simdi oynayamıyorum ve islemci ve anakart değiştireceğim islemci olarak ıslemci: Intel Core i7-4790 budur DDR4 gecemiyorum Valorant icin degistireceğim işlemcimi bir de sadece işlemci ile anakart alacak para var...
Selam arkadaşlar, yakin zamanda kulaklık alacağım. Alacagim da Logitech G435 zaten fotoğraf attim kablosuz secmemin sebebi kablolu kulaklık aldigim zaman 2 veya 3 ay dayaniyor ve bozuluyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ve bütün önerilere acigim. O yuzden bir karar veremedim ve sormak istedim...
Ben 3 Ay Sonra İnterneti Degiştirecem Bide O yüzden
1684303224
Bu Apartmandaki Kutu İçi ilk kez FİBER Deneyim Yaşayacam O Yüzden
Bide Kapımın Önünde Kablo Var Bu Ne işe Yaracaak bide
Merhaba Arkadaşlar Ben Adsl Kullanıcısyım Mahalle Fiber Dösediler Ve binaya 2 veya 3 gün Önce Fiber Kutusu Konuldu Dün Altyapı Baktıgımda Fiber Altyapı Gelmiş Ve evlere Ne zaman Fİber kablolar Cekilir ve 3 Ay sonra Türktelekom sözleşmemiz bitiyor Ve Benim Ne Yapmam Lazım