Ogican isimli üyenin son içerikleri

1. O

G102 Mouse Lightsync Black #629tl

https://app.hb.biz/6zNzvx7Xjq7v Arkadaslar hoş bir fiyat gibi geldi.egerki uygun fiyatlı mouse arayanlar varsa degerlendirsin derim.bu fiyat bandındaki güzel f/o bir mousedur.bende bir tane aldım 10 adet açılmış bir fiyatmış
  2. O

Mouse Önerisi İstiyorum(1000-2000 Bandında)

Güzel bir mouse arıyorum.oyun amaçlı tavsiyesi olan var mı?
  3. O

Kasa İade Etme Konusunda Kararsızım(Farklı Bir Pc Aldım)

Öncelikle iyi günler şu kasayı 650 lira gibi uygun bir fiyata aldım.sizce kasayı iade mi etmeliyim yoksa ileri sekment bilgisayarlarda soğutma açısından yeterli kalabilir mi?
  4. O

Ekran Kartı Tavsiye Arıyorum (İkinci El)

Olabilir hocam aklınızda nasıl bir fiyat var birde nerede yaşıyorsunuz
  5. O

Kesin bir model yok RX 6600 RX 5700 yada rtx 2060 süper gibisinden bir şeyler düşündüm kısa süre götürecek f/p bir kart arıyorum
  6. O

Öncekle iyi günler ikinci elden güzel bir ekran kartı almak istiyorum ama hangi kartı alsam çok ortadayım aynı zamanda çok bütçe koymayip f/p bir kart almak istiyorum tavsiyeniz nedir bütçe:4-5 arası düşünüyorum 🙂
  7. O

A520m-K Anakart İcin İmleci Önerisi?

A520 anakart için ikinci elden bir işlemci alicagim tavsiyeten verebileceginiz işlemciler nelerdir ryzen 5 5600 düşünüyorum hangi fiyat bandında ödeme yapilmaya değer olduğunu düşünüyorsunuz?
  8. O

Çözüldü✓ Sifir a520 anakart alınır mı?

Peki hocam sağolasın veriyorum siparişi
  9. O

Hocam aynen bende onu düşünüyordum ama 2200 iyi bir fiyat mi onu öğrenmek istiyorum.ikinci elde kartı 1900 den satıyorlar komik fiyatlar gerçekten
  10. O

Adıma faturalı bir şekilde 2200 TL ye a520 anakart alınır mi? Sizce bu fırsat mıdır yoksa doğal bir fiyat mi?
  11. O

Amazon luna giremiyorum

Bildiğiniz üzere Amazon luna Türkiye'de desteklemiyor ben arkada VPN de bağlasam bile fark etmeksizin açılmıyor bu durum için çözüm bilen birileri var mı ?
Geri