Selamlar
2Tane ATX zaten CLI bazlı çalıştıgım için GPU kullanmıyorum
Bunları tek kasada toplamak istiyorum Kasa olur yada başka bi tasarım olur bu konu için bi önerisi olan var mı
Selamlar Youtube kanalını kendi mailme devrettim marka hesabı kısmından birincil sahip benim
Fakat Youtube Stüdyo da Kanal sahibi eski mailim kalıyor
Kanal Sahipliğini kendime nasıl aktarabilirim?
Selamlar Hyper X Quadcast satın aldım kulaklıgıın kablosuz yetmediği için mikrofona taktım fakat mikofona gelen her sesi kulaklıktan duyuyorum çözüm önerisi olan var mı?
Bu sistemi kullanıyorum After Effets kullanıyorum. Fakat artık yükseltmem gerekiyor Nasıl bi sistem yükseltmesi yapmalıyım?
Maks 15K Bütçem var
Amd ryzen 5600 İşlemci
Gigabyte B550 Anakart
2X rx 570 4 gb Ekran Kartı
32 gb Ram
512 Gb m2 SSD
Selamlar,
Ekran kartımı yükseltmek istiyorum genelde oyundan çok edit işleri ile ilgileniyorum.
Ekran kartı konusunda yardıma ihtiyacım var maks 11.000TL bütçem var
Sistemim:
Gigabyte:B550 GAMING X V2
Ryzen 5600
İtopya'da bu seçenekleri buldum:
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X 12GB GDDR6 192...
Sanmıyorum daha önce farklı bir anakartta aynı sistemi kullandım fakat sorun yaşamadım
m2 kullanmama rağmen bu sorun devam ediyor
1686818483
Fastboot seçeneklerini de denedim fakat sonuç aynı
Selamlar
Başlıkta yer alan anakartı kullanıyorum. Bilgisayarın açılması 5 dakika civarı sürüyor
Sorunu çözmek için bios update yaptım ve Optimized Boot. seçeneğini kullandım fakat sorun aynı
Çözüm önerisi olan var mı?
Windows 11 son güncellemeyi indirdim ve yükledim ardından windows normal açıldı ve sonrasında mavi ekran yedim şimdi de boot seçeneklerinde windowsu göremiyorum