Ogihan isimli üyenin son içerikleri

1. O

ekran kartım yüzde kaç kullanılmalı

brom şimdi yayını ekran kartından vereceğim ya ayarlar ultrada olması bir kaç tanesi daha yararıma olur gibi işlemciye daha az yük biner ve daha az drop olur gibi heralde bide windows ile oyunlar aynı ssd de olsa sorun olmaz demi böyle bilmediğim ufak ince ayarlar varmı galiba :)
  2. O

tamam hocamhemen alıp deniyorum bütün grafikleri ultraya alacağım 1652293198 değerler bu şekilde oldu ben yayın yaparken hepsi olmasada bir kısmını yüksek yapayım demi
  3. O

ekran kartım rtx 2060 asus dual işlemcim de amd ryzen 5 2600 işlemciyi biostan turbo boost ta kullanıyorum tek slot 16 gb 2933 corsair ram kullanıyorum
  4. O

Pugb oynarken ekran kartım atlarken bi yüzde 80 90 kullanıyor sonra geri hep yüzde 50 lerde kullanıyor bu bir sorun mu acaba yoksa normal mi
  5. O

OBS Kaydının Takılma Sorunu

OBS hem kayıt alıp hemde oyun oynuyorum oyunda herhangi bir fps düşüşü kayıp yok gayet akıcı iyi fakat obs kaydını izlerken takılma lar olmuş gibi.bu sorunu monitörümü 60 hz aldıgımda çözülüyor fakat ben 165 hz kullanıyorum 165 hz aldıgımda kayıtta takılmalar olmuş gibi oluyor sadece oyun...
  6. O

OBS KAYDININ DONMASI

Hocam yaptım sıfırdan kurdum kayıt ayarlarım stabil yani her şey normal . sistemim AMD ryzen 5 2600 rtx 2060 donanım var 16 ram 2933 mhz . yalnız meselaa daha kaydı baslatmadigimda bile yan monitör de OBS ekranına baktığım da oyun da hareket falan ediyorum obs hafif droplu gibi oluyor Sadece OBS de
  7. O

OBS KAYDININ DONMASI

Merhabalar 2 aydır dert yandığım bir konu hala çözüm bulamadım. OBS de oyun kaydı alırken oyunda herhangi bir sorun olmamasına rağmen akıcı oynuyorum fakat sonradan aldığım kaydı izlediğim de takılmalar olmus gibi akıcı gözükmüyor. Yan monitör de OBS ekranın da daha kaydı baslatmadigimda bile...
  8. O

OBS OYUN KAYDI ALIRKEN ÇOK İYİ AMA KAYDI İZLERKEN TAKILMALAR OLMUŞ

Merhabalar obs oyun kaydı çekiyorum kaydı alırken gayet güzel akıcı fps drop bile olmuyor en iyi şekilde hem oynuyorum hem kayıt alıyorum fakat kaydı aldıktan sonra kaydı izliyorum aldığım kayıtta fps takılmaları gibi bir sorun olmuş bu sorunu bir türlü çözemedim bilgili olan biri varsa yardım...
Geri