dostlar selam, hem oyun oynayabileceğim hemde gündelik olarak kullanabileceğim sağlam bir laptop almak istiyorum, bütcem 30 35 bin tl arası, donanımsal olarak pek bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar
Dostlar selam, bilgisayar ı yeni sıfırlamış olmama rağmen süre gelen böyle bir problemim var tarayıcı da dahi takılmalar yaşatıyor ve haddinden fazla yavaş, neredeyse bilgisayarımı kullanamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin?
bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low...
y
yenilenmiş cihazlar hakkın da tecrübem yok fakat eğer alacak olursan EasyCep sanırım güvenilir bir firma bir çok içerik üreticisi dahi reklamını yaptı. dostum bence sahibinden üzerinden konumu bulundugun yere ayarla ve temiz cihazlara göz at en azından almak istersen görererek satın alırsın
2. el kullanır mısın bilemem fakat bi ios cihaz bulmanı tavsiye ederim, geçenler de 6.500 e SE 2.nesil aldım ve gayet memnunum
1663448993
dostum sağlam araştırman gerekli elbette alınır ancak bütçeni biraz daha arttırırsan daha rahat edersin
şu konunun altına gerçekten bir baba yiğit bekliyorum :D , bir sweat e geçenlerde 350tl vermek zorun da kaldım. Tavsiye edebileceğiniz güvenli ve uygun fiyatlı alışveriş linklerini bırakırsanız sevinirim