ogkorkmaz isimli üyenin son içerikleri

1. ogkorkmaz

30-35K ARASI GAMİNG LAPTOP TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR

sizce bu sistem başarılı mı?
  2. ogkorkmaz

30-35K ARASI GAMİNG LAPTOP TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR

dostlar selam, hem oyun oynayabileceğim hemde gündelik olarak kullanabileceğim sağlam bir laptop almak istiyorum, bütcem 30 35 bin tl arası, donanımsal olarak pek bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar
  3. ogkorkmaz

BİLGİSAYARIM ÇOK FAZLA KASIYOR

Dostlar selam, bilgisayar ı yeni sıfırlamış olmama rağmen süre gelen böyle bir problemim var tarayıcı da dahi takılmalar yaşatıyor ve haddinden fazla yavaş, neredeyse bilgisayarımı kullanamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
  4. ogkorkmaz

7300 TL Kasa Önerisi

eğerki güncelse öner gelsin kankam
  5. ogkorkmaz

IOS iOS 16.0.2 geçilir mi sıkıntı yaratır mı?

SE 2020 kullanıp geçen var mı?
  6. ogkorkmaz

İOS 16 Güncellemesi Hk.

SE 2020 kullanıp geçen var mı?
  7. ogkorkmaz

6000 TL hazır sistem önerisi

örnek 2.el sistem varsa elin de paylaşırsan sevinirim
  8. ogkorkmaz

6000 TL hazır sistem önerisi

bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin? bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low...
  9. ogkorkmaz

7bine telefon önerisi

y yenilenmiş cihazlar hakkın da tecrübem yok fakat eğer alacak olursan EasyCep sanırım güvenilir bir firma bir çok içerik üreticisi dahi reklamını yaptı. dostum bence sahibinden üzerinden konumu bulundugun yere ayarla ve temiz cihazlara göz at en azından almak istersen görererek satın alırsın
  10. ogkorkmaz

7bine telefon önerisi

2. el kullanır mısın bilemem fakat bi ios cihaz bulmanı tavsiye ederim, geçenler de 6.500 e SE 2.nesil aldım ve gayet memnunum 1663448993 dostum sağlam araştırman gerekli elbette alınır ancak bütçeni biraz daha arttırırsan daha rahat edersin
  11. ogkorkmaz

Uygun fiyata bulabileceğim oversize sweatshirt arıyorum.

dostum kalitesi önemli
  12. ogkorkmaz

Uygun fiyata bulabileceğim oversize sweatshirt arıyorum.

şu konunun altına gerçekten bir baba yiğit bekliyorum :D , bir sweat e geçenlerde 350tl vermek zorun da kaldım. Tavsiye edebileceğiniz güvenli ve uygun fiyatlı alışveriş linklerini bırakırsanız sevinirim
  13. ogkorkmaz

F/P ANLAMIN DA SİZCE BU SİSTEM İŞ GÖRÜR MÜ?

seni takibe aldım dostum, en yakın zaman da iletişime geçeceğim
  14. ogkorkmaz

Bu fiyat bandın da tavsiye edebileceğiniz sistem var mı
  15. ogkorkmaz

Dostlar selam, aranız da bu sistemi kullanan var mı? tavsiyeleriniz ne yönde olur dinlemek isterim.
Geri