Eğer istanbul da yaşıyorsan sana daha iyi bir önerim var kadıköy yazıcıoğluna git orda uygun fiyatlı asus monitör satıcıları var , onlara bakmak isteyebilirsin en kötü 1000 - 1500 karın olur
Merhaba arkadaşlar,
Elimde DarkFlash DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB soğutucu var.
Ön taraftaki fan zamanla tozdan dolayı korkunç bir takırtı sesi çıkarmaya başladı. Ne yazık ki fanın içinde yağlama noktası veya kolayca sökülebilecek bir yapı yok. Bu yüzden komple fanı değiştirmeyi...
TT altyapısı ile 100 Mbps 299 TL'ye veriyoruz fiber ise 75 TL modem kirası da var daha uygunu yok gibi şu anda ama gıbır ve Netspeed'e de bakabilirsin.
Arkadaşlar ne zamandır RAM almak istiyordum ama anakart uyumumluluk listesinde bu RAM olmadığından endişeliydim 6000MHz de çalışır mı diye ama sorun olmadı EXPO 6000 MHz açabildim bu RAM 6000 MHz de kullanılabiliyor, hem de piyasanın en uygun RAM'i, almayı düşünen arkadaşlar alabilir.( BIOS...
Şu https://www.hepsiburada.com/inno3d-rtx4070-twin-x2-12gb-192bit-gddr6x-n40702-126x-185252n-p-HBCV000046Q4OZ?magaza=deltabilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.2