Öğrenci isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

3500tl civarında AMD ryzen 3 3100 lü bir sistem düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

😔 Şans yok 😅 Ne yapayım Peki şuan hocam fikir verir misin?
  2. Ö

3500tl civarında AMD ryzen 3 3100 lü bir sistem düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

Peki bütçeyi yükseltsem 4000 TL ye ne gibi bir farklılık olur yani cyberpunk oynayabilir miyim? Oynayacağım dan değil de mevcut ağır oyun olduğu için örnek veriyorum.
  3. Ö

Böyle bir pc de piyasada ki mevcut oyunlarda sıkıntı çeker miyim? Ve bilmediğimden dolayı soruyorum neden ryzen 3 3100 pahalıyken intel daha ucuz? İnternetten performanslarına bakıyorum intel daha iyi gözüküyor
  4. Ö

3500tl civarında sadece kasa dizmek istiyorum ssd ve Hardisk almıyacağım sadece araştırmalarıma göre fiyat performans olarak AMD ryzen 3 3100 iyi geldiği için böyle bir sistem düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
  5. Ö

3500tl civarında pc için beklemeli miyim?

Bana sadece kasa lazım yani monitör vs. Var hepsi sadece kasa Lazım
  6. Ö

3500tl civarında pc için beklemeli miyim?

Pc alacağım 3500 TL bir bütçem var beklemeli miyim? Abdullah abi bir daha ne zaman toplar acaba beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Geri