Valla hocam orası size kalmış bir durum sizi yanlış yönlendirmek istemem ancak benim fikrimi sorarsanız ben alırdım. @karamankoyunu hocamın önerdiği sistem iyi alınır. Onun üstüne 1-2 ay sonra da işlemci soğutucu alırsınız.
Hocam kısaca açıklamak gerekirse öncelikle daha yeni bir ram teknolojisidir en basitinden şu yazıyı okuyabilirsin; ( *ALINTIDIR )
DDR4 ve DDR5 RAM’ler Arasındaki Temel Farklılıklar
DDR4 ve DDR5 arasındaki en temel fark slot girişi, hız ve güç tüketimidir.
DDR4 ve DDR5 slot giriş yerleri yani...
Sıvı soğutucu değil normal kule tipi soğutucu yeterli olur.
1699430679
Haklısınız hocam 25.000 TL'ye DDR5 sistem daha iyi olur sizin önerdiğiniz sistem de makul ama dediğim gibi SSD sıkıntısı çekebilir onu da belirteyim. İşlemci soğutucusunu 1-2 ay sonra alabilir mantıklı.
Bu sisteme ekstra olarak işlemci soğutucusu gerekir bu da arkadaşın bütçesini aşacaktır bu işlemciyi biliyorum baya bi inceledim her oyun ortalarında falan sıcaklık değerleri baya yükseliyor youtube ye yazıp bakın isterseniz bu işlemci kullanılan bir sürü hazır sistem var.
Hocam genel olarak bu bütçedeki sistemlerde kullanılan parçalar aynı senin bulduğun sistem de alınabilir. O sistem de sana tavsiyem;
1-) Anakart Değişimi (ASUS PRO A520M-C II) aldığın monitör DP destekliyor istersen bu anakartı seçebilirsin bu anakartında DP özelliği var.
2-) SSD Değişimi (XPG...
@buyurburdanyak hocam monitöre Display Port ile mi bağlıyacaksın yoksa HDMİ ile mi eğer Display Port ile bağlıyacaksanız onun için de anakart değiştirmemiz gerek.
Sistem güzel duruyor hepsi fiyat performans ürünler ama sistemin direkt linkini atarsan belki özelleştirme seçeneklerinden daha uygun bir şey çıkartabiliriz.
Gamepower bazı klavyeleri kronik sorunlu o yüzden almanızı tavsiye etmem bozuk gelebilir veya hemen bozulabilir. Bütçenize göre de kablosuz tam performanslı bir klavye bulmanız zor bu zamanda membran klavyeler bile 500 TL den başlıyor. Yani 1000 TL'ye kablosuz klavye bulsanız da gecikmeli olur o...