Oğuz Ünalan isimli üyenin son içerikleri

1. Oğuz Ünalan

1600 tl bütçem var en iyi alabileceğim işlemci nedir?

peki b450 ana kart olarak hangi markayı önerirsin bide işlemci olarak hangisi daha mantıklı ekran kartım rx570 8 gb pulse
  2. Oğuz Ünalan

bende şu anda 2 tane 4 gb ram takılı ana karta
  3. Oğuz Ünalan

sistem üreticisi Hewlett-Packard sistem modeli HP Pro 3500 series yazıyor
  4. Oğuz Ünalan

benim bilgisayarda şu anda i5 3470 var ama baya kötü valorantta filan çok az fps alıyorum ve snrm rx570 le uyuşmuyor benim ekran kartımla
  5. Oğuz Ünalan

anakartımın ne olduğunu bilmiyorum bilgisayarın içini açmadam görmem mümkünmüdür ?
  6. Oğuz Ünalan

1600 tl bütçe ile işlemci almam lazım.
  7. Oğuz Ünalan

mekanik klavye önerileri (red switch olursa daha iyi olur)

benim rgb takıntım tam olarak yok ama olursa daha iyi olur gözüyle bakıyorum vede o kadar acil değil durumum indirimleri bekliyip acaba daha kaliteli birşeymi almalıyım diye düşünüyorum yoksa direkt parayı basıp g87 yimi alsam diye düşünüyorum
  8. Oğuz Ünalan

oda olur sıkıntı yok bileğim boşta kalmadığı sürece sorun etmem ben 1657316058 k552 mi almak daha mantıklı yoksa royal kludge g87 mi alıyım
  9. Oğuz Ünalan

ekstradan bilek desteği biliyorsanız önerebilirmisin? bilmiyorsan np 1657315848 k552 mi almak daha mantıklı yoksa royal kludge g87 mi ?
  10. Oğuz Ünalan

k552 gerçekten bu kadar iyi mi? herkes öneriyor
  11. Oğuz Ünalan

tahmini maksimum 800 tl 1657315433 baktım klavyeye bütçeme uygun ama tek sıkıntısı bilek desteği olmaması harici bir tane almalımıyım sizce ?
  12. Oğuz Ünalan

Mekanik bir klavye almak istiyorum özellikle fiyat performans olursa iyi olur şu anda kullandığım klavye gamepower calypso modelini 2 yıl kadar bir süre boyunca kullandım ve artık ömrünü tüketti w ve s tuşu tutukluluk yapıyor bu yüzdende yeni bir klavye almaya karar verdim önerilerinizi beklerim.
Geri